Tentang Kami

mamo

Profil Perusahaan

factory (1)

MAMO POWER nyetél taun 2004 milik Bubugao Electronics Industry Co., Ltd. Basis produksi nyertakeun legana 62000 méter pasagi.Kami parantos kéngingkeun sertifikasi CE, lulus sertifikasi ISO9001, ISO14001, OHSAS1800 sareng nampi seueur patén-patén penemuan. Salaku produsén set generator profésional, MAMO POWER dianggo dina R&D, pabrik, penjualan sareng jasa, strategi Mamo sok diposisikan dina sistem kakuatan. panyadia solusi.Kakuatan Mamo tiasa ngaropea solusi kakuatan sacara pribadi dumasar kana paménta pribadi para nasabah.Ngandelkeun tim R&D anu kuat sareng kaunggulan téknis, produk Mamo tiasa dirarancang khusus sareng dikembangkeun dumasar kana kabutuhan anu béda-béda konsumén anu béda-béda, sareng teras-terasan nyayogikeun palanggan produk ningkatkeun, transformasi fungsi sareng jasa perbaikan anu diturutan dumasar kana palanggan. kabutuhan anu ngawangun modél bisnis Mamo anu unik.Kamampuhan desain solusi sistem kakuatan pribadi nyaéta pondasi daya saing inti sareng nilai tambah anu luhur.Numutkeun kabutuhan béda konsumén, fungsi calakan, pangabisa réduksi bising, résistansi suhu luhur, résistansi ibun, résistansi korosi sareng modul fungsi seismik digabungkeun sareng terpadu pikeun ngawujudkeun perbaikan kontinyu tina nilai tambihan produk, tanpa ngandelkeun hulu. suppliers jeung pabrik outsourcing.

Sistem Huineng, platform internét alat anu nyayogikeun ngawaskeun jarak jauh sareng manajemén waktos nyata pikeun pangguna.

Kalayan kaayaan produksi anu sampurna, alat uji canggih sareng kohési kuat R&D, téknologi, produksi sareng tim jasa."Kualitas anu saé sareng jasa anu ikhlas" mangrupikeun hiji-hijina pulisi kualitas MAMO, komitmen kana perbaikan kontinyu sareng inovasi, manufaktur produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa anu berkualitas, diakui sareng dipuji ku mayoritas konsumén.

Produk pangrojong utama sareng merek mesin terkenal dunya sapertos Deutz, Baudouin, Perkins, Cummins, Doosan, MTU, Volvo, Shangchai (SDEC), Jichai (JDEC), Yuchai, Fawde, Yangdong, Isuzu, Yanmar, Kubota, sareng alternator anu kasohor di dunya. merek kawas Leroy Somer, Stamford, Mecc Alte, Marathon, jsb.

fa

BUDAYA KORPORAT

1

Sumbangan cinta

4

Asosiasi Festival Spring

3

Latihan jeung diajar

2

Prospek sareng kasimpulan

Sertifikasi

CE-1
CE-2
certificate-3
certificate-4
certificate-5
certificate-6
certificate-7
certificate-8
certificate-9
certificate-10
certificate-11
certificate-12
certificate-13
2004 NGADEGKEUN
tina loba usaha
98 NEGARA
tina loba usaha
62000 sq.mtatangkalan
salah sahiji nu panggedéna di Asia
20000 susunanDISEDIKEUN
total kapasitas kakuatan dugi 2019