Tentang Kami

mamo

Profil Perusahaan

factory (1)

MAMO POWER didirikan taun 2004 milik Bubugao Electronics Industry Co., Ltd. Basis produksi ngalangkungan lega 24000 méter pasagi. Kami parantos kéngingkeun sertifikasi CE, lulus sertifikasi ISO90001, ISO14001, OHSAS1800 sareng kéngingkeun seueur patén-patén penemuan. Salaku produsén set generator, MAMO POWER damel dina R% D, pabrik, penjualan sareng jasa, strategi Mamo teras-terasan diposisikan dina sistem kakuatan panyadia solusi. Kakuatan Mamo tiasa ngarobih larutan kakuatan sacara gembleng dipersonalisasi numutkeun paménta pribadi konsumén. Ngandelkeun tim R&D anu kuat sareng kaunggulan téknis, produk Mamo tiasa didesain khusus sareng dikembangkeun numutkeun kabutuhan anu béda-béda konsumén anu sanés, sareng teraskeun nyayogikeun palanggan kalayan pamutahiran produk, transformasi fungsi sareng jasa paningkatan tindak lanjut anu sanés dumasar kana palanggan kabutuhan anu ngawangun modél bisnis Mamo anu unik. Kamampuh desain solusi sistem kakuatan pribadi mangrupikeun pondasi daya saing inti sareng nilai tambah anu luhur. Numutkeun ka kabutuhan anu béda-béda palanggan, fungsi calakan, pangabisa pangirangan noise, résistansi suhu luhur, résistansi ibun, résistansi korosi sareng modul fungsi seismik digabungkeun sareng diintegrasikeun pikeun ngawujudkeun paningkatan kontinyu tina nilai tambah produk, tanpa ngandelkeun hulu pamasok sareng pabrik outsourcing.

Sistem Huineng, platform internét alat anu nyayogikeun pangawasan jauh sareng manajemén waktos-nyata pikeun pangguna.

Kalayan kaayaan produksi anu sampurna, alat tés anu maju sareng kohési anu kuat ti R & D, téknologi, produksi sareng tim jasa. "Kualitas anu saé sareng jasa tulus" mangrupikeun hiji-hijina pulisi kualitas MAMO, komitmen pikeun paningkatan sareng inovasi anu teras-terasan, ngadamel produk anu berkualitas, nyayogikeun jasa kualitas, diaku sareng dipuji ku seuseueurna konsumén.

Produk seri MAMO seueur dianggo di rumah sakit, pengiriman barang, kauangan, komunikasi, hotél, perdagangan, perumahan, pabrik sareng seueur bidang penting sanésna. Produk pendukung utama kalebet Perkins, DEUTZ, Shangchai, Cummins, Volvo, doosan-daewoo, jichai sareng dinamo marathon sareng Stamford, jsb.

fa

BUDAYA KORPORAT

1

Sumbangan cinta

4

Asosiasi Festival Spring

3

Latihan sareng diajar

2

Prospék sareng kasimpulan