Baudouin Series Diesel Generator (500-3025kVA)

Katerangan pondok:

Diantara panyadia kakuatan global anu paling dipercaya nyaéta Baudud.Kalayan 100 taun kagiatan terus-terusan, nganteurkeun rupa-rupa solusi kakuatan anu inovatif.Diadegkeun dina 1918 di Marseille, Perancis, mesin Baudouin lahir.mesin laut éta Baudouin's fokus salila sababaraha taun, ku1930-an, Baudouin ieu rengking dina luhureun 3 pabrik mesin di dunya.Baudouin terus ngajaga mesinna dihurungkeun sapanjang Perang Dunya Kadua, sareng dina ahir dasawarsa, aranjeunna parantos dijual langkung ti 20000 unit.Waktu éta, karya maranéhanana nyaéta mesin DK.Tapi sakumaha jaman robah, kitu ogé pausahaan.Nepi ka 1970-an, Baudouin geus diversifikasi kana rupa-rupa aplikasi, boh di darat jeung, tangtu di laut.Ieu kalebet kakuatan parahu laju dina Kejuaraan Luar Pesisir Éropa anu kasohor sareng ngenalkeun jalur mesin pembangkit listrik énggal.A munggaran pikeun merek.Saatos mangtaun-taun kasuksésan internasional sareng sababaraha tantangan anu teu kaduga, dina 2009, Baudouin diaku ku Weichai, salah sahiji pabrik mesin panggedena di dunya.Éta mangrupikeun awal awal énggal pikeun perusahaan.

Kalayan pilihan kaluaran anu manjang 15 dugi ka 2500kva, aranjeunna nawiskeun jantung sareng kakuatan mesin laut, bahkan nalika dianggo di darat.Kalayan pabrik di Perancis sareng Cina, Baudouin bangga nawiskeun sertifikasi ISO 9001 sareng ISO / TS 14001.Minuhan tungtutan pangluhurna pikeun manajemén kualitas sareng lingkungan.Mesin Baudouin ogé saluyu sareng standar émisi IMO, EPA sareng EU panganyarna, sareng disertipikasi ku sadaya komunitas klasifikasi IACS utama di sakumna dunya.Ieu hartosna Baudouin gaduh solusi kakuatan pikeun sadayana, dimana waé anjeun aya di dunya.


  • tés: 11
  • 50HZ

    Rincian produk

    Tag produk

    MODEL GENSET PRIME POWER PRIME POWER Kakuatan sayaga Kakuatan sayaga MODÉL MESIN Mesin BUKA SOUNDproof
    PRIME POWER
    (KW) (KVA) (KW) (KVA) (KW)
    TB550 400 500 440 550 6M26D484E200 440 O O
    TB625 450 563 500 625 6M33D572E200 520 O O
    TB688 500 625 550 688 6M33D633E200 575 O O
    TB756 550 688 605 756 6M33D670E200 610 O O
    TB825 600 750 660 825 6M33D725E310 675 O O
    TB880 640 800 704 880 12M26D792E200 720 O O
    TB1000 720 900 800 1000 12M26D902E200 820 O O
    TB1100 800 1000 880 1100 12M26D968E200 880 O O
    TB1250 900 1125 1000 1250 12M33D1108E200 1007 O O
    TB1375 1000 1250 1100 1375 12M33D1210E200 1100 O O
    TB1500 1100 1375 1210 1513 12M33D1320E200 1200 O O
    TB1650 1200 1500 1320 1650 12M33D1450E310 1350 O O
    TB1719 1250 1562.5 1375 1719 16M33D1530E310 1390 O O
    TB1788 1300 1625 1430 1788 16M33D1580E310 1430 O O
    TB1875 1360 1700 1496 1870 16M33D1680E310 1530 O O
    TB2063 1500 1875 1650 2063 16M33D1800E310 1680 O O
    TB2200 1600 2000 1760 2200 16M33D1980E310 1800 O O
    TB2200 1600 2000 1760 2200 20M33D2020E310 1850 O O
    TB2500 1800 2250 1980 2475 20M33D2210E310 2010 O O
    TB2500 1800 2250 1980 2475 12M55D2210E310 1985 O O
    TB2750 2000 2500 2200 2750 12M55D2450E310 2200 O O
    TB3025 2200 2750 2420 3025 12M55D2700E310 2420 O O

    Kalayan fasilitas manufaktur global anu diadaptasi pikeun kabutuhan konsumén urang, anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun nganteurkeun ka kabutuhan anjeun dina waktos sareng spésifikasi.
    · Modern, fasilitas produksi efisien
    · Rentang komprehensif ngeunaan konfigurasi produk baku
    · Kustomisasi sareng nyaluyukeun kana syarat palanggan, émisi sareng peraturan lokal
    · Ayana rékayasa aplikasi global pikeun instalasi, commissioning jeung rojongan teknis
    · ISO9001, ISO14001, ISO/TS 16949, OHSAS18001″




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali