Warta Perusahaan

  • Baudouin Diesel Generator Sets Power Generators
    Waktos Post: 06-23-2021

    Kakuatan di dunya ayeuna, éta sadayana ti mesin dugi ka generator, pikeun kapal, mobil sareng kakuatan militér. Tanpa éta, dunya bakal janten tempat anu bénten pisan. Diantara panyadia daya global anu paling dipercaya nyaéta Baudouin. Kalayan 100 taun ngalaksanakeun aktipitas, nganteurkeun rupa-rupa ...Maca deui »

  • Congratulations, for MAMO Power past the TLC Certification!
    Waktos Post: 04-26-2021

    Anyar-anyar ieu, MAMO Power hasil ngaliwat sertifikasi TLC, tés tingkat télékomunikasi pangluhurna di CHINA. TLC mangrupikeun organisasi sertifikasi produk sukarela anu didirikeun ku China Institute inpormasi sareng komunikasi kalayan investasi pinuh. Éta ogé ngalaksanakeun CCC, sistem manajemen kualitas, enviro ...Maca deui »

  • Precautions of starting up and using a diesel generator sets
    Waktos Post: 04-21-2021

    MAMO Power, salaku produsén sél generator diesel propésional, kami badé ngabagi sababaraha tip sart-up set generator solar. Sateuacan urang mimitian susunan generator, hal anu kahiji urang kedah parios naha sadaya saklar sareng kaayaan saluyu tina set generator parantos siap, damel sur ...Maca deui »

  • Waktos Posting: 04-13-2021

    Seueur kajadian di Kalamazoo County, Michigan ayeuna. Henteu ngan ukur bumi nagara tempat produksi panggedéna dina jaringan Pfizer, tapi jutaan dosis vaksin Pfizer's COVID 19 didamel sareng disebarkeun tina situs unggal minggu. Lokasina di Western Michigan, Kalamazoo Count ...Maca deui »

  • Waktos Post: 03-11-2021

    Stasion catu daya otonom anu dihasilkeun ku MAMO Power parantos mendakan aplikasina ayeuna, boh dina kahirupan sadidinten boh dina produksi industri. Sareng pikeun mésér generator seri MAMO solar disarankeun salaku sumber utama sareng salaku cadangan. Unit sapertos kitu kanggo nyayogikeun tegangan ka industri atanapi lalaki ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-27-2021

    Dasarna, kasalahan génét tiasa diurutkeun sakumaha seueur, salah sahijina disebat asupan udara. Kumaha carana ngirangan suhu udara asupan set generator solar. Suhu coil internal tina set generator solar dioperasikeunana luhur pisan, upami unitna seueur teuing dina ...Maca deui »

  • Description of Perkins 1800kW vibration test
    Waktos Post: 11-25-2020

    Mesin: Perkins 4016TWG Alternator: Leroy Somer Prime Power: Frékuénsi 1800KW: 50Hz Speed ​​Rotating: 1500 rpm Engine Cooling Method: Water-cooled 1. Struktur Utama Plat pelat konéksi tradisional nyambungkeun mesin sareng alternator. Mesinna dibereskeun ku 4 fulcrum sareng 8 karét shock ...Maca deui »

  • Diesel generator maintenance, remember these 16
    Waktos Post: 11-17-2020

    1. Bersih sareng Saniter Tetep bagian luar sét generator parantos bersih sareng bersihkeun noda minyak nganggo rag iraha waé. 2. Pra mimitian dipariksa Sateuacan ngamimitian sét generator, parios minyak suluh, jumlah minyak sareng konsumsi cai tiis tina set generator: jaga sél minyak solar cukup pikeun ngajalankeun ...Maca deui »

  • How to identify reconditioned diesel generator set
    Waktos Post: 11-17-2020

    Dina taun-taun ayeuna, seueur perusahaan nyandak set generator salaku catu daya sayaga anu penting, janten seueur perusahaan bakal ngalaman sababaraha masalah nalika mésér set generator solar. Kusabab kuring henteu ngartos, kuring tiasa mésér mesin kadua atanapi mesin anu direnovasi. Dinten ayeuna, kuring bakal ngajajah ...Maca deui »