Warta pausahaan

  • Naon tingkat kinerja generator solar?
    waktos pos: 08-02-2022

    Kalayan perbaikan terus-terusan kualitas sareng kinerja sét generator solar domestik sareng internasional, set generator seueur dianggo di rumah sakit, hotél, hotél, perumahan sareng industri sanés.Tingkat kinerja sét generator solar dibagi kana G1, G2, G3, sareng ...Maca deui»

  • Kumaha ngagunakeun ATS pikeun béngsin atanapi solar generator aircooled?
    waktos pos: 07-20-2022

    The ATS (saklar mindahkeun otomatis) ditawarkeun ku MAMO POWER, bisa dipaké pikeun kaluaran leutik solar atawa béngsin aircooled generator set tina 3kva mun 8kva malah leuwih badag anu dipeunteun speed nyaeta 3000rpm atawa 3600rpm.Rentang frékuénsina nyaéta ti 45Hz dugi ka 68Hz.1.Lampu Sinyal A.RUMAH...Maca deui»

  • Naon fitur tina Diesel DC Generator Set?
    waktos pos: 07-07-2022

    Stasioner calakan solar DC generator set, ditawarkeun ku MAMO POWER, disebut salaku "dibereskeun unit DC" atawa "dibereskeun DC generator solar", mangrupakeun tipe anyar sistem generasi kakuatan DC dirancang husus pikeun rojongan darurat komunikasi.Gagasan desain utama nyaéta ngahijikeun pe ...Maca deui»

  • MAMO POWER mobil suplai kakuatan darurat mobil
    waktos pos: 06-09-2022

    The mobile kandaraan suplai kakuatan darurat dihasilkeun MAMO POWER geus pinuh katutupan 10KW-800KW (12kva mun 1000kva) set generator kakuatan.Kandaraan catu daya darurat mobile MAMO POWER diwangun ku kendaraan sasis, sistem pencahayaan, set generator solar, transmisi listrik sareng distribusi ...Maca deui»

  • MAMO POWER wadahna jempé sét generator solar
    waktos pos: 06-02-2022

    Dina Juni 2022, salaku mitra proyék komunikasi Cina, MAMO POWER suksés ngirimkeun 5 wadah generator solar jempé ka perusahaan China Mobile.Catu daya jinis wadahna kalebet: sét generator solar, sistem kontrol terpusat calakan, distri listrik tegangan rendah atanapi tegangan tinggi ...Maca deui»

  • MAMO POWER hasil nganteurkeun kandaraan catu daya darurat 600KW ka China Unicom
    waktos pos: 05-17-2022

    Dina Méi 2022, salaku mitra proyék komunikasi Cina, MAMO POWER hasil dikirimkeun 600KW kandaraan suplai kakuatan darurat ka China Unicom.Mobil catu daya utamana diwangun ku awak mobil, set generator solar, sistem kontrol, sareng sistem kabel outlet dina stereotyped kelas kadua ...Maca deui»

  • Naha controller calakan penting pisan pikeun sistem paralel gen-set?
    waktos pos: 04-19-2022

    Diesel generator set sistem sinkronisasi paralel sanes sistem anyar, tapi disederhanakeun ku digital sarta microprocessor controller calakan.Naha éta set generator énggal atanapi unit kakuatan lami, parameter listrik anu sami kedah diurus.Bédana nyaéta anu anyar ...Maca deui»

  • Naon sistem paralel atanapi singkronisasi tina sét generator solar?
    waktos pos: 04-07-2022

    Kalayan ngembangkeun kontinyu tina generator kakuatan, sét generator solar dipaké beuki loba lega.Di antarana, sistem kontrol digital sarta calakan simplifies operasi paralel sababaraha generator solar kakuatan leutik, nu biasana leuwih efisien sarta praktis ti ngagunakeun b ...Maca deui»

  • Naon sistem ngawaskeun jauh tina sét generator solar?
    waktos pos: 03-16-2022

    Pemantauan jarak jauh generator solar nujul kana ngawaskeun jarak jauh tingkat bahan bakar sareng fungsi umum generator ngalangkungan Internét.Ngaliwatan telepon sélulér atawa komputer, anjeun tiasa ménta kinerja relevan tina generator solar jeung meunang eupan balik instan ngajaga data t ...Maca deui»

  • Naon peran ATS (saklar transfer otomatis) dina sét generator solar?
    waktos pos: 01-13-2022

    Saklar mindahkeun otomatis ngawas tingkat tegangan dina catu daya normal wangunan sarta pindah ka kakuatan darurat lamun tegangan ieu turun handap ambang prasetél tangtu.Saklar transfer otomatis bakal lancar sareng éfisién ngaktipkeun sistem kakuatan darurat upami ...Maca deui»

  • Kumaha ngan saukur overhaul radiator set generator solar?
    waktos pos: 12-28-2021

    Naon lepat utama sareng nyababkeun radiator?Kasalahan utama radiator nyaéta bocor cai.Anu jadi sabab utama bocor cai nyaéta bilah kipas anu rusak atanapi condong, nalika operasi, nyababkeun radiator luka, atanapi radiator henteu tetep, anu nyababkeun mesin solar rengat ...Maca deui»

  • Naon fungsi sareng pancegahan tina saringan bahan bakar?
    waktos pos: 12-21-2021

    The injector engine dirakit ti bagian precision leutik.Lamun kualitas bahan bakar teu nepi ka standar, suluh asup ka jero injector nu, nu bakal ngabalukarkeun atomization goréng tina injector nu, durukan mesin teu cukup, panurunan dina kakuatan, panurunan dina efisiensi gawé, sarta ...Maca deui»