Generator Diesel Deutz Series

Katerangan pondok:

Deutz mimitina diadegkeun ku NA Otto & Cie di 1864 anu mangrupikeun pabrik mesin mandiri anu unggul di dunya kalayan sajarah pangpanjangna.Salaku rentang pinuh ku ahli mesin, DEUTZ nyadiakeun mesin solar cai-tiis jeung hawa-tiis kalawan rentang catu daya ti 25kW mun 520kw nu bisa loba dipaké dina rékayasa, generator set, mesin pertanian, kandaraan, lokomotif karéta api, kapal jeung kandaraan militér .Aya 4 pabrik mesin Detuz di Jerman, 17 lisénsi jeung pabrik koperasi di sakuliah dunya kalayan kakuatan generator solar rentang ti 10 nepi ka 10000 horsepower sarta generator gas rentang kakuatan tina 250 horsepower ka 5500 horsepower.Deutz gaduh 22 anak perusahaan, 18 pusat jasa, 2 pangkalan jasa sareng 14 kantor di sakumna dunya, langkung ti 800 mitra perusahaan damel sareng Deutz di 130 nagara.


  • :
  • 50HZ

    60HZ

    Rincian produk

    Tag produk

    MODEL GENSET PRIME POWER
    (KW)
    PRIME POWER
    (KVA)
    Kakuatan sayaga
    (KW)
    Kakuatan sayaga
    (KVA)
    MODÉL MESIN MESIN
    DIPANGERAN
    POWER
    (KW)
    BUKA SOUNDproof TRAILER
    TBF22 16 20 18 22 BFM3 G1 20 O O O
    TBF33 24 30 26 33 BFM3 G2 29 O O O
    TBF50 36 45 40 50 BFM3T 40 O O O
    TBF55 40 50 44 55 BFM3C 45 O O O
    TBF66 48 60 53 66 BF4M2012 54 O O O
    TBF83 60 75 66 83 BF4M2012C G1 71 O O O
    TBF103 75 94 83 103 BF4M2012C G2 85 O O O
    TBF110 80 100 88 110 BF4M1013EC G1 97 O O O
    TBF125 90 113 99 125 BF4M1013EC G2 105 O O O
    TBF138 100 125 110 138 BF4M1013FC 117 O O O
    TBF165 120 150 132 165 BF6M1013EC G1 146 O O O
    TBF200 145 181 160 200 BF6M1013EC G2 160 O O O
    TBF206 150 188 165 206 BF6M1013FC G2 166 O O O
    TBF220 160 200 176 220 BF6M1013FC G3 183 O O O
    TBF250 180 225 200 250 BF6M1015-LAGA 208 O O O
    TBF275 200 250 220 275 TCD8.0 225 O O O
    TBF275 200 250 220 275 BF6M1015C-LAG1A 228 O O O
    TBF303 220 275 242 303 BF6M1015C-LAG2A 256 O O O
    TBF344 250 313 275 344 BF6M1015C-LAG3A 282 O O O
    TBF385 280 350 308 385 BF6M1015C-LAG4 310 O O O
    TBF413 300 375 330 413 BF6M1015CP-LAG 328 O O O
    TBF481 350 438 385 481 BF8M1015C-LAG1A 388 O O O
    TBF500 360 450 396 495 BF8M1015C-LAG2 403 O O O
    TBF523 380 475 418 523 BF8M1015CP-LAG1A 413 O O O
    TBF550 400 500 440 550 BF8M1015CP-LAG2 448 O O O
    TBF564 410 513 451 564 BF8M1015CP-LAG3 458 O O O
    TBF591 430 538 473 591 BF8M1015CP-LAG4 480 O O O
    TBF625 450 563 500 625 BF8M1015CP-LAG5 509 O O O
    TBF756 550 688 605 756 HC12V132ZL-LAG1A 600 O O
    TBF825 600 750 660 825 HC12V132ZL-LAG2A 666 O O
    MODEL GENSET PRIME POWER
    (KW)
    PRIME POWER
    (KVA)
    Kakuatan sayaga
    (KW)
    Kakuatan sayaga
    (KVA)
    MODÉL MESIN MESIN
    DIPANGERAN
    POWER
    (KW)
    BUKA SOUNDproof TRAILER
    TBF28 20 25 22 28 BFM3 G1 25 O O O
    TBF39 28 35 31 39 BFM3 G2 34 O O O
    TBF50 36 45 40 50 BFM3T 45 O O O
    TBF63 45 56 50 63 BFM3C 55 O O O
    TBF69 50 63 55 69 BF4M2012 63 O O O
    TBF83 60 75 66 83 BF4M2012C G1 79 O O O
    TBF110 80 100 88 110 BF4M2012C G2 96 O O O
    TBF125 90 113 99 125 BF4M1013EC G1 105 O O O
    TBF138 100 125 110 138 BF4M1013EC G2 115 O O O
    TBF150 110 138 121 150 BF4M1013FC 124 O O O
    TBF165 120 150 132 165 BF6M1013EC G1 155 O O O
    TBF206 150 188 165 206 BF6M1013EC G2 181 O O O
    TBF220 160 200 176 220 BF6M1013FC G2 186 O O O
    TBF250 180 225 198 250 BF6M1013FC G3 204 O O O
    TBF275 200 250 220 275 TCD8.0 245 O O O
    TBF303 220 275 242 303 TCD8.0 245 O O O
    TBF275 200 250 220 275 BF6M1015-LAGB 225 O O O
    TBF303 220 275 242 303 BF6M1015C-LAG1B 244 O O O
    TBF344 250 313 275 344 BF6M1015C-LAG2B 279 O O O
    TBF385 280 350 308 385 BF6M1015C-LAG3B 306 O O O
    TBF413 300 375 330 413 BF6M1015CP-LAG1B 320 O O O
    TBF440 320 400 352 440 BF6M1015CP-LAG2B 351 O O O
    TBF500 360 450 396 500 BF8M1015C-LAG1B 408 O O O
    TBF523 380 475 418 523 BF8M1015CP-LAG1B 429 O O O
    TBF550 400 500 440 550 BF8M1015CP-LAG2B —— O O O
    TBF625 450 563 495 625 BF8M1015CP-LAG3B 500 O O O
    TBF756 550 688 605 756 HC12V132ZL-LAG1B 600 O O
    TBF825 600 750 660 825 HC12V132ZL-LAG2B 666 O O

    Deutz kasohor ku mesin solar anu tiis-hawa.Dina awal 1990-an, pausahaan ngembangkeun mesin cai-tiis anyar (1011, 1012, 1013, 1015, jsb) kalawan rentang kakuatan 30kW mun 440kw.Runtuyan anyar mesin boga ciri tina ukuran leutik, kakuatan tinggi, noise low, émisi alus tur gampang mimiti tiis, nu bisa minuhan peraturan émisi stringent di dunya sarta boga prospek pasar lega.
    DEUTZ (Dalian) Engine Co., Limited diinvestasikeun ku DEUTZ AG (pangadeg mesin solar di dunya) di Jerman sareng FAW (pausahaan industri otomotif Cina) di Cina.
    Perusahaan ngagaduhan tilu platform produk (seri C, E sareng D) kalayan kakuatan 16 dugi ka 225 kilowatt (kw).Produk anu ujung-motong, efisien tinggi, ékonomi jeung ramah lingkungan, nu ngajadikeun eta hiji mesin idéal pikeun solar Generator Set.By kahadéan épék brand-kelas dunya, R & D sistem, sistem manufaktur, platform kakuatan, nyieun kauntungan sarta strategi pasar, parusahaan commits sorangan pikeun pinuh minuhan sagala rupa kaperluan konsumén domestik jeung mancanagara.

    Hebei Huabei Diesel Engine Co., Ltd. sacara éksklusif ngenalkeun séri Deutz 1015 sareng séri 2015 lisénsi produksi mesin solar cai-tiis, janten perusahaan domestik munggaran anu ngahasilkeun mesin solar hawa sareng cai-tiis dina waktos anu sami.Taun 2015, perusahaan nandatanganan perjanjian lisénsi téknologi TCD12.0/16.0 sareng Deutz, sareng ngenalkeun téknologi rel umum tekanan tinggi, ngajantenkeun tingkat téknis mesin solar séri 132 ngahontal tingkat canggih internasional.Ngaronjatkeun kontinyu téknologi produk parantos ngahontal posisi mesin solar séri 132 di pasar militer sareng sipil, sareng ogé nempatkeun pondasi pikeun pangwangunan perusahaan anu sustainable.Dina kalakuan katilu, Huachai Company anut kana idéologi guiding operasi "militer-berorientasi, interaksi militér-sipil, ciri beredar, sarta breakthroughs konci", sarta nyandak pangwangunan hiji mesin-daya tinggi husus perusahaan unggulan salaku tujuanana, jeung ngalaksanakeun reformasi.Jalan pikeun inovasi.Ngaliwatan usaha unremitting, kualitas operasi ékonomi perusahaan geus greatly ningkat, indikator ékonomi utama kayaning panghasilan operasi sarta kauntungan geus dua kali ganda, sarta kamampuhan ngembangkeun geus terus ningkat.Produk jeung struktur pasar geus sadar transformasi tina hawa-cooling kana cai-cooling jeung hawa-cai cooling;struktur bisnis ogé geus robah tina produk militér aslina ka militer jeung sipil;produk geus kahontal Tumuwuhna na serialization, sarta boga skala sorangan Jeung pasar jeung pasar ciri, parusahaan geus embarked on jalan kualitas sarta ngembangkeun efisiensi.Deutz diesel engine


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali