Doosan Series Diesel generator

Katerangan pondok:

Doosan ngahasilkeun mesin kahijina di Koréa dina 1958. Produkna sok ngagambarkeun tingkat pangembangan industri mesin Korea, sareng parantos ngajantenkeun prestasi anu diakui dina widang mesin solar, excavator, kendaraan, alat mesin otomatis sareng robot.Dina hal mesin solar, éta gawé bareng jeung Australia pikeun ngahasilkeun mesin laut di 1958 sarta ngaluncurkeun runtuyan mesin solar beurat-tugas jeung parusahaan lalaki Jerman di 1975. Hyundai Doosan Infracore geus supplying solar jeung mesin gas alam dimekarkeun kalawan téhnologi proprietary ts di. fasilitas produksi mesin skala badag ka konsumén di sakuliah dunya.Hyundai Doosan Infracore ayeuna nyandak kabisat maju salaku produsén mesin global anu nempatkeun prioritas luhur dina kapuasan customer.
mesin solar Doosan loba dipaké dina pertahanan nasional, aviation, kandaraan, kapal, mesin konstruksi, generator susunan jeung widang lianna.The set lengkep Doosan mesin solar generator set diakuan ku dunya pikeun ukuran leutik anak, beurat hampang, kapasitas anti beban tambahan kuat, noise low, ciri ékonomi jeung dipercaya, sarta kualitas operasi sarta émisi gas knalpot minuhan relevan nasional jeung internasional. standar.


50HZ

60HZ

Rincian produk

Tag produk

MODEL GENSET PRIME POWER
(KW)
PRIME POWER
(KVA)
Kakuatan sayaga
(KW)
Kakuatan sayaga
(KVA)
MODÉL MESIN MESIN
DIPANGERAN
POWER
(KW)
BUKA SOUNDproof TRAILER
TD55 40 50 44 55 SP344CA 46 O O O
TD69 50 63 55 69 SP344CB 56 O O O
TD83 60 75 66 83 SP344CC 73 O O O
TD165 120 150 132 165 DP086TA 137 O O O
TD186 135 169 149 186 P086TI-1 149 O O O
TD220 160 200 176 220 P086TI 177 O O O
TD250 180 225 198 250 DP086LA 201 O O O
TD275 200 250 220 275 P126TI 241 O O O
TD303 220 275 242 303 P126TI 241 O O O
TD330 240 300 264 330 P126TI-II 265 O O O
TD413 300 375 330 413 DP126LB 327 O O O
TD440 320 400 352 440 P158LE 363 O O O
TD500 360 450 396 500 DP158LC 408 O O O
TD550 400 500 440 550 DP158LD 464 O O O
TD578 420 525 462 578 DP158LD 464 O O O
TD625 450 563 495 625 DP180LA 502 O O O
TD688 500 625 550 688 DP180LB 556 O O
TD756 550 688 605 756 DP222LB 604 O O
TD825 600 750 660 825 DP222LC 657 O O
MODEL GENSET PRIME POWER
(KW)
PRIME POWER
(KVA)
Kakuatan sayaga
(KW)
Kakuatan sayaga
(KVA)
MODÉL MESIN MESIN
DIPANGERAN
POWER
(KW)
BUKA SOUNDproof TRAILER
TD63 45 56 50 63 SP344CA 52 O O O
TD80 58 73 64 80 SP344CB 67 O O O
TD100 72 90 79 100 SP344CC 83 O O O
TD200 144 180 158 200 DP086TA 168 O O O
TD206 150 188 165 206 P086TI-1 174 O O O
TD250 180 225 198 250 P086TI 205 O O O
TD275 200 250 220 275 DP086LA 228 O O O
TD344 250 313 275 344 P126TI 278 O O O
TD385 280 350 308 385 P126TI-II 307 O O O
TD440 320 400 352 440 DP126LB 366 O O O
TD481 350 438 385 481 P158LE 402 O O O
TD550 400 500 440 550 DP158LC 466 O O O
TD625 450 563 495 625 DP158LD 505 O O O
TD688 500 625 550 688 DP180LA 559 O O
TD743 540 675 594 743 DP180LB 601 O O
TD825 600 750 660 825 DP222LA 670 O O
TD880 640 800 704 880 DP222LB 711 O O
TD935 680 850 748 935 DP222LC 753 O O

ciri

1. kinerja stabil sarta dipercaya, struktur kompak jeung kakuatan tinggi.

2. Turbocharged, asupan hawa intercooled, noise low, émisi alus teuing.

3. Sistim cooling piston diadopsi pikeun ngawujudkeun kadali hawa tina silinder jeung chamber durukan, nu ngajadikeun mesin ngajalankeun leuwih mulus tur boga Geter kirang.

4. Aplikasi tina téhnologi suntik panganyarna na téhnologi komprési hawa boga kinerja durukan alus sarta konsumsi bahan bakar low.

5. Pamakéan liner silinder replaceable, ring korsi klep na tube pituduh ngaronjatkeun daya tahan mesin.

6. Ukuran leutik, beurat hampang, pangabisa kuat nolak beban tambahan, ékonomi jeung dipercaya.

7. supercharger ngagunakeun énergi gas haseup pikeun ngaronjatkeun laju utilization énergi, ku kituna pikeun ngaronjatkeun daya kaluarannana, ngurangan laju konsumsi bahan bakar, ngabersihan knalpot, ngurangan bising frékuénsi luhur sarta manjangkeun umur jasa.

doosandieselengine


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali