Doosan

Pedaran pondok:

Daewoo Co., Ltd. didirikeun taun 1937. Produk na parantos ngawakilan tingkat pamekaran industri mesin Korea, sareng parantos ngahasilkeun prestasi dina bidang mesin solar, excavator, kendaraan, alat mesin otomatis sareng robot. Dina hal mesin solar, éta gawé bareng Australia pikeun ngahasilkeun mesin laut di 1958 sareng ngaluncurkeun séri mesin solar tugas beurat sareng perusahaan lalaki Jérman di taun 1975 Pabrik Daewoo di Éropa didirikeun taun 990, Daewoo Heavy Industry Yantai Company didirikeun taun 1994 , Daewoo Heavy Industri Company di Amérika didirikeun taun 1996. Daewoo resmi ngagabung sareng grup Doosan Doosan di Koréa Kidul dina April 2005.

Mesin solar Doosan Daewoo seueur dianggo dina pertahanan nasional, penerbangan, kendaraan, kapal, mesin konstruksi, set generator sareng lapangan sanésna. Sét kumplit set generator mesin Doosan Daewoo diakui ku dunya ku ukuranana alit, beurat enteng, kuat anti tambahan kapasitas beban, low noise, ciri ékonomi sareng andal, sareng kualitas operasionalna sareng émisi gas knalpot patepung nasional sareng standar internasional.


Detil Produk

50HZ

60HZ

Tanda Produk

ciri

1. Kinerja anu stabil sareng dipercaya, struktur kompak sareng kakuatan tinggi.

2. Turbocharged, asupan hawa antar, low noise, emisi alus teuing.

3. Sistem pendinginan piston diadopsi pikeun ngawujudkeun kontrol suhu silinder sareng ruang pembakaran, anu ngajantenkeun mesinna langkung lancar sareng kirang ngageter.

4. Larapna téknologi suntikan pangénggalna sareng téknologi komprési hawa gaduh kinerja durukan anu saé sareng konsumsi bahan bakar rendah.

5. Pamakéan silinder anu tiasa diganti, ring korsi klep sareng tabung pituduh ningkatkeun résistansi mesin.

6. Ukuran alit, beurat enteng, kamampuan anu kuat pikeun nolak beban tambahan, ekonomi sareng dipercaya.

7. supercharger ngagunakeun énergi gas buang pikeun ningkatkeun tingkat pemanfaatan énergi, supados ningkatkeun kakuatan kaluaran, ngirangan tingkat konsumsi bahan bakar, ngabersihan knalpot, ngirangan noise frekuensi tinggi sareng manjangkeun umur jasa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Henteu Modél genset 50Hz COSΦ = 0,8
    400 / 230V 3 Phase 4 Line
    Konsumsi Bahan Bakar.
    (100% Beban)
    Mesin
    Modél
    Silinder Mesin DOOSAN (1500rpm)
    Antosan
    Kakuatan
    Perdana
    Kakuatan
    Patali
    Ayeuna
    Bore Stroke Kapindahan Lub.
    Topi.
    Coolant
    Topi.
    Ngamimitian
    Volt
    Max
    Kaluaran
    Gubernur
    kVA kW kVA kW A g / kW.h L / jam mm mm L L L V kW
    1 TD55E 55 44 50 40 72 0,0 SP344CA 3.4 51 E
    2 TD69E 69 55 63 50 90 0,0 SP344CB 3.4 61 E
    3 TD83E 83 66 75 60 108 0,0 SP344CC 3.4 81 E
    4 TD165E 165 132 150 120 217 203 29.2 DP086TA 6L 119 139 8.1 17.5 64 24 152 E
    5 TD186E 186 149 169 135 244 203 32.8 P086TI-1 6L 111 139 8.1 17.5 64 24 164 E
    6 TD220E 220 176 200 160 289 207 39.7 P086TI 6L 111 139 8.1 17.5 64 24 199 E
    7 TD250E 248 198 225 180 325 207 44.6 DP086LA 6L 111 139 8.1 17.5 64 24 224 E
    8 TD275E 275 220 250 200 361 207 49.6 P126TI 6L 123 155 11.1 23 69 24 272 E
    9 TE330E 330 264 300 240 433 207 59.5 P126TI-II 6L 123 155 11.1 23 69 24 294 E
    10 TD413E 413 330 375 300 541 202 72.6 DP126LB 6L 123 155 11.1 23 69 24 362 E
    11 TD440E 450 360 400 320 577 210 80.5 P158LE 8V 128 142 14.6 28 70 24 414 E
    12 TD500E 500 400 450 360 650 210 90.5 DP158LC 8V 128 142 14.6 28 79 24 449 E
    13 TE550E 550 440 500 400 722 220 105.4 DP158LD 8V 128 142 14.6 28 79 24 510 E
    14 TD578E 578 462 525 420 758 220 110.7 DP158LD 8V 128 142 14.6 28 79 24 510 E
    15 TD62E 625 500 563 450 812 220 118.6 DP180LA 10V 128 142 18.3 34 90 24 552 E
    16 TD688E 688 550 625 500 902 209 125.1 DP180LB 10V 128 142 18.3 34 90 24 612 E
    17 TD756E 756 605 688 550 992 209 137.7 DP222LB 12V 128 142 21.9 40 114 24 664 E
    18 TD825E 825 660 750 600 1083 210 150,9 DP222LC 12V 128 142 21.9 40 114 24 723 E
    Catatan: Gubernur E-éléktronik
    Diménsi alternator ngarujuk ka Stamford's, Spesifikasi téknis bakal robih sareng kamajuan téknologi.
    Henteu Modél genset 60Hz COSΦ = 0,8
    480 / 230V 3 Phase 4 Line
    Konsumsi Bahan Bakar.
    (100% Beban)
    Mesin
    Modél
    Silinder Mesin DOOSAN (1800rpm)
    Antosan
    Kakuatan
    Perdana
    Kakuatan
    Patali
    Ayeuna
    Bore Stroke Kapindahan Lub.
    Topi.
    Coolant
    Topi.
    Ngamimitian
    Volt
    Max
    Kaluaran
    Gubernur
    kVA kW kVA kW A g / kW.h L / jam mm mm L L L V kW
    1 TD63E 63 50 56 45 68 SP344CA 3.4 58 E
    2 TD80E 80 64 73 58 87 SP344CB 3.4 74 E
    3 TD100E 99 79 90 72 108 SP344CC 3.4 92 E
    4 TD200E 198 158 180 144 217 203 35.0 DP086TA 6L 119 139 8.1 17.5 64 24 187 E
    5 TD206E 206 165 188 150 226 203 36.5 P086TI-1 6L 111 139 8.1 17.5 64 24 191 E
    6 TD250E 248 198 225 180 271 207 44.6 P086TI 6L 111 139 8.1 17.5 64 24 223 E
    7 TD275E 275 220 250 200 301 207 49.6 DP086LA 6L 111 139 8.1 17.5 64 24 253 E
    8 TD344E 344 275 313 250 376 207 62.0 P126TI 6L 123 155 11.1 23 69 24 298 E
    9 TD385E 385 308 350 280 421 207 69.4 P126TI-II 6L 123 155 11.1 23 69 24 342 E
    10 TD440E 440 352 400 320 481 202 77.4 DP126LB 6L 123 155 11.1 23 69 24 402 E
    11 TD481E 481 385 438 350 526 210 88.0 P158LE 8V 128 142 14.6 28 70 24 458 E
    12 TD550E 550 440 500 400 601 210 100.6 DP158LC 8V 128 142 14.6 28 79 24 513 E
    13 TD625E 619 495 563 450 677 220 118.6 DP158LD 8V 128 142 14.6 28 79 24 556 E
    14 TD688E 688 550 625 500 752 220 131.7 DP180LA 10V 128 142 18.3 34 90 24 615 E
    15 TD743E 743 594 675 540 812 209 135.2 DP180LB 10V 128 142 18.3 34 90 24 661 E
    16 TD825E 825 660 750 600 902 218 156.6 DP222LA 12V 128 142 21.9 40 114 24 737 E
    17 TD880E 880 704 800 640 962 209 160.2 DP222LB 12V 128 142 21.9 40 114 24 782 E
    18 TD935E 935 748 850 680 1022 210 171.0 DP222LC 12V 128 142 21.9 40 114 24 828 E
    Catatan: Gubernur E-éléktronik
    Diménsi alternator ngarujuk ka Stamford's, Spesifikasi téknis bakal robih sareng kamajuan téknologi.
  • Produk Patali