Warta Industri

  • Naon bédana antara mesin tempel béngsin sareng mesin tempel solar?
    waktos pos: 07-27-2022

    1. Cara nyuntikna béda Motor outboard béngsin umumna nyuntik béngsin kana pipa asupan pikeun nyampur jeung hawa pikeun ngabentuk campuran combustible lajeng asupkeun silinder.Diesel outboard engine umumna nyuntik solar langsung kana silinder mesin throu ...Maca deui»

  • Apa keunggulan mesin diesel Deutz (Dalian)?
    waktos pos: 05-07-2022

    Mesin lokal Deutz gaduh kaunggulan anu teu aya bandinganana tibatan produk anu sami.mesin Deutz na leutik dina ukuran sarta beurat hampang, 150-200 kg torek ti mesin sarupa.suku cadang na universal tur kacida serialized, nu merenah pikeun sakabéh tata perenah gen-set.Kalayan kakuatan anu kuat, ...Maca deui»

  • mesin Deutz: Top 10 Mesin Diesel di Dunya
    waktos pos: 04-27-2022

    Perusahaan Deutz (DEUTZ) Jérman ayeuna mangrupikeun pangkolotna sareng produsén mesin mandiri terkemuka di dunya.Mesin munggaran anu diciptakeun ku Pak Alto di Jerman nyaéta mesin gas anu ngaduruk gas.Ku alatan éta, Deutz boga sajarah leuwih ti 140 taun dina mesin gas, anu kantor pusatna di ...Maca deui»

  • Generator Doosan
    waktos pos: 03-29-2022

    Ti saprak ngahasilkeun mesin solar anu munggaran di Korea taun 1958, Hyundai Doosan Infracore parantos nyayogikeun mesin solar sareng gas alam anu dikembangkeun ku téknologi proprietary ts di fasilitas produksi mesin skala ageung ka para nasabah di sakumna dunya.Hyundai Doosan Infracore i...Maca deui»

  • Mana anu lepat utama bagian mékanis geter tina Cummins Generator Set -Bagian II?
    waktos pos: 03-07-2022

    Set generator solar Cummins seueur dianggo dina widang catu daya cadangan sareng pembangkit listrik utama, kalayan rupa-rupa sinyalna kakuatan, kinerja stabil, téknologi canggih, sareng sistem jasa global.Sacara umum, Cummins generator set gen-set Geter disababkeun ku henteu saimbang ...Maca deui»

  • Mana kasalahan utama bagian mékanis geter tina Cummins Generator Set?
    waktos pos: 02-28-2022

    Struktur set generator Cummins ngawengku dua bagian, listrik jeung mékanis, sarta gagalna kudu dibagi jadi dua bagian.Alesan pikeun gagalna geter ogé dibagi jadi dua bagian.Ti assembly jeung pangropéa pangalaman MAMO POWER leuwih taun, fa utama ...Maca deui»

  • Naon fungsi sareng pancegahan saringan oli?
    waktos pos: 02-18-2022

    Fungsi saringan oli nyaéta pikeun nyaring partikel padet (résidu durukan, partikel logam, koloid, lebu, jsb) dina minyak sareng ngajaga kinerja minyak salami siklus pangropéa.Janten naon pancegahan pikeun ngagunakeunana?saringan minyak bisa dibagi kana saringan full-aliran ...Maca deui»

  • jenis generator set nu leuwih cocog pikeun anjeun, hawa-tiis atawa cai-tiis solar gen-set?
    waktos pos: 01-25-2022

    Lamun milih hiji set generator solar, salian mertimbangkeun tipena béda mesin jeung merek, Anjeun ogé kudu mertimbangkeun cara cooling milih.Cooling pohara penting pikeun generator sakumaha na eta nyegah overheating.Kahiji, tina sudut pandang pamakéan, hiji mesin dilengkepan hiji ...Maca deui»

  • Naon pangaruh suhu cai anu rendah dina set generator solar?
    waktos pos: 01-05-2022

    Seueur pangguna biasana bakal nurunkeun suhu cai nalika ngoperasikeun set generator solar.Tapi ieu téh lepat.Lamun hawa cai teuing low, éta bakal boga épék ngarugikeun handap on solar generator susunan: 1. Suhu teuing low bakal ngabalukarkeun deterioration tina condit durukan solar ...Maca deui»

  • Kumaha nangtoskeun sora abnormal tina generator set?
    waktos pos: 12-09-2021

    Diesel generator susunan inevitably bakal boga sababaraha masalah minor dina prosés pamakéan sapopoé.Kumaha gancang tur akurat nangtukeun masalah, sarta ngabéréskeun masalah dina munggaran waktu, ngurangan leungitna dina prosés aplikasi, sarta hadé ngajaga generator solar set?1. Tangtukeun heula mana...Maca deui»

  • Naha pengiriman barang rute Asia Tenggara naék deui?
    waktos pos: 11-19-2021

    Dina taun katukang, Asia Tenggara kapangaruhan ku wabah COVID-19, sareng seueur industri di seueur nagara kedah ngagantungkeun padamelan sareng ngeureunkeun produksi.Sakabéh ékonomi Asia Tenggara ieu greatly kapangaruhan.Dilaporkeun yén wabah di seueur nagara Asia Tenggara parantos ngagampangkeun anyar ...Maca deui»

  • Naon kaunggulan sareng kalemahan mesin solar rel umum tekanan tinggi
    waktos pos: 11-16-2021

    Kalawan ngembangkeun kontinyu tina prosés industrialisasi Cina urang, indéks polusi hawa geus mimiti soar, sarta éta urgent pikeun ngaronjatkeun polusi lingkungan.Dina respon kana runtuyan masalah ieu, pamaréntah Cina geus geuwat ngawanohkeun loba kawijakan relevan pikeun mesin solar ...Maca deui»