Diesel Engine Pompa Siapkeun

  • Cummins Diesel Engine Water/Fire Pump

    Cummins Diesel Engine Cai / Pompa seuneu

    Dongfeng Cummins Engine Co., Ltd. nyaéta usaha patungan 50:50 anu diadegkeun ku Dongfeng Engine Co., Ltd. sareng Cummins (China) Investment Co., Ltd. Utamana ngahasilkeun mesin kendaraan Cummins 120-600 horsepower sareng 80-680 horsepower. mesin non-jalan.Éta mangrupikeun basis produksi mesin utama di Cina, sareng produkna seueur dianggo dina treuk, beus, mesin konstruksi, set generator sareng widang sanésna sapertos pompa set kalebet pompa cai sareng pompa seuneu.