ISUZU

Pedaran pondok:

Isuzu Motor Co., Ltd. didirikeun taun 1937. Kantor pusatna aya di Tokyo, Jepang. Pabrik ayana di Kota Fujisawa, kabupaten tokumu sareng Hokkaido. Éta kasohor ngahasilkeun kendaraan komérsial sareng mesin pembakaran internal solar. Mangrupikeun salah sahiji pabrik wahana komérsial panggedéna sareng pangkolotna di dunya. Dina 1934, numutkeun modeu standar Kamentrian Dagang sareng industri (ayeuna Menteri Dagang, industri sareng Dagang), produksi masalkeun mobil dimimitian, sareng mérek dagang "Isuzu" dingaranan walungan Isuzu caket candi Yishi . Kusabab ngahijikeun mérek sareng nami perusahaan di 1949, nami perusahaan Isuzu Otomatis Mobil Co, Ltd. parantos dianggo ti saprak éta. Salaku simbol pangwangunan internasional kapayunna, logo klub ayeuna janten simbol desain modéren kalayan aksara Romawi "Isuzu". Ti saprak didirikeun, Isuzu Motor Company parantos kalibet dina panilitian sareng pamekaran sareng produksi mesin solar langkung ti 70 taun. Salaku salah sahiji ti tilu departemén bisnis ti Isuzu Motor Company (anu sanésna nyaéta unit bisnis CV sareng unit bisnis LCV), ngandelkeun kakuatan téknis anu kuat di kantor pusat, unit bisnis solar komitmen pikeun nguatkeun kerjasama strategis bisnis global sareng ngawangun pabrik mesin solar munggaran industri. Ayeuna, produksi kendaraan komersial Isuzu sareng mesin solar urutan kahiji di dunya.


Detil Produk

50HZ

60HZ

Tanda Produk

Ciri:

1. Struktur kompak, ukuran alit, beurat enteng, gampang diangkut

2. Kakuatan anu kuat, konsumsi bahan bakar rendah, geter alit, emisi rendah, saluyu sareng sarat perlindungan lingkungan nasional

3. Daya tahan anu saé, umur operasi anu panjang, siklus ngarobih langkung ti 10000 jam;

4. Operasi saderhana, aksés gampang kana suku cadang, biaya perawatan murah,

5. produk ngagaduhan reliabiliti tinggi sareng suhu ambien maksimum tiasa ngahontal 60 ℃

6. Ngagunakeun gubernur éléktronik GAC, built-in controller sareng integrasi actuator, 1500 rpm sareng 1800 rpm dipeunteun laju tiasa diatur

7. Jaringan jasa global, jasa anu merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Henteu Modél genset 50Hz COSΦ = 0,8
    400 / 230V 3 Phase 4 Line
    Suluh
    Konsumsi.
    (100% Beban)
    Mesin
    Modél
    Silinder Mesin ISUZU (1500rpm)
    Antosan
    Kakuatan
    Perdana
    Kakuatan
    Patali
    Ayeuna
    Bore Stroke Kapindahan Lub.
    Topi.
    Coolant
    Topi.
    Ngamimitian
    Volt
    Max
    Kaluaran
    Gubernur
    kVA kW kVA kW A g / kW.h L / jam mm mm L L L V kW
    1 TBJ28E 28 22 25 20 36.1 226 5.4 -4B1 4L 93 102 2.771 6 14 24 27 E
    2 TBJ33E 33 26 30 24 43.3 226 6.5 -4B1T 4L 93 102 2.771 6 14 24 32 E
    3 TBJ41E 41 33 38 30 54.1 223 8.0 -4B1TA 4L 93 102 2.771 6 14 24 42 E
    Perhatosan: Gubernur E-éléktronik EFI Electric fule injection.
    Diménsi alternator ngarujuk ka Stamford's, Spesifikasi téknis bakal robih sareng kamajuan téknologi.
    Henteu Modél genset 60Hz COSΦ = 0,8
    480 / 230V 3 Phase 4 Line 6
    Konsumsi Bahan Bakar.
    (100% Beban)
    Mesin
    Modél
    Silinder mesin isuzu (1800rpm)
    Antosan
    Kakuatan
    Perdana
    Kakuatan
    Patali
    Ayeuna
    Bore Stroke Kapindahan Lub.
    Topi.
    Coolant
    Topi.
    Ngamimitian
    Volt
    Max
    Kaluaran
    Gubernur
    kVA kW kVA kW A g / kW.h L / jam mm mm L L L V kW
    1 TBJ33E 33 26 30 24 36.1 223 6.4 -4B1 4L 93 102 2.771 6 14 24 32 E
    2 TBJ39E 39 31 35 28 42.1 224 7.5 -4B1T 4L 93 102 2.771 6 14 24 38 E
    3 TBJ50E 50 40 45 36 54.1 221 9.5 -4B1TA 4L 93 102 2.771 6 14 24 50 E
    Perhatosan: Gubernur E-éléktronik EFI Electric fule injection.
    Diménsi alternator ngarujuk ka Stamford's, Spesifikasi téknis bakal robih sareng kamajuan téknologi.
  • Produk Patali

    MTU

    MTU