ISUZU Series Diesel generator

Katerangan pondok:

Isuzu Motor Co., Ltd. diadegkeun dina 1937. Kantor pusatna aya di Tokyo, Jepang.Pabrik aya di Kota Fujisawa, kabupaten tokumu sareng Hokkaido.Kasohor pikeun ngahasilkeun kendaraan komersial sareng mesin durukan internal solar.Éta mangrupikeun salah sahiji pabrik kendaraan komersial panggedéna sareng pangkolotna di dunya.Dina 1934, dumasar kana mode standar Departemen Dagang jeung Industri (ayeuna Departemen Dagang, Industri jeung Dagang), produksi masal mobil dimimitian, sarta mérek dagang "Isuzu" ieu dingaranan walungan Isuzu deukeut kuil Yishi. .Kusabab ngahijikeun mérek dagang sareng nami perusahaan di 1949, nami perusahaan Isuzu Automatic Car Co., Ltd. parantos dianggo ti saprak éta.Salaku simbol pangwangunan internasional dina mangsa nu bakal datang, logo klub teh ayeuna simbol desain modern jeung alfabét Romawi "Isuzu".Kusabab ngadegna, Isuzu Motor Company geus kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran jeung produksi mesin solar pikeun leuwih ti 70 taun.Salaku salah sahiji tina tilu departemén bisnis pilar Isuzu Motor Company (dua séjén nyaéta unit bisnis CV sareng unit bisnis LCV), ngandelkeun kakuatan téknis anu kuat di kantor pusat, unit bisnis solar komitmen pikeun nguatkeun partnership strategis bisnis global. sareng ngawangun pabrik mesin solar munggaran di industri.Ayeuna, produksi kandaraan komérsial Isuzu jeung mesin solar rengking kahiji di dunya.


50HZ

60HZ

Rincian produk

Tag produk

MODEL GENSET PRIME POWER
(KW)
PRIME POWER
(KVA)
Kakuatan sayaga
(KW)
Kakuatan sayaga
(KVA)
MODÉL MESIN MESIN
DIPANGERAN
POWER
(KW)
BUKA SOUNDproof TRAILER
TJE22 16 20 18 22 JE493DB-04 24 O O O
TJE28 20 25 22 28 JE493DB-02 28 O O O
TJE33 24 30 26 33 JE493ZDB-04 36 O O O
TJE41 30 38 33 41 JE493ZLDB-02 28 O O O
TJE44 32 40 26 44 JE493ZLDB-02 36 O O O
TJE47 34 43 37 47 JE493ZLDB-02 28 O O O
MODEL GENSET PRIME POWER
(KW)
PRIME POWER
(KVA)
Kakuatan sayaga
(KW)
Kakuatan sayaga
(KVA)
MODÉL MESIN MESIN
DIPANGERAN
POWER
(KW)
BUKA SOUNDproof TRAILER
TBJ30 19 24 21 26 JE493DB-03 24 O O O
TBJ33 24 30 26 33 JE493DB-01 28 O O O
TBJ39 28 35 31 39 JE493ZDB-03 34 O O O
TBJ41 30 38 33 41 JE493ZDB-03 34 O O O
TBJ50 36 45 40 50 JE493ZLDB-01 46 O O O
TBJ55 40 50 44 55 JE493ZLDB-01 46 O O O

ciri:

1. Struktur kompak, ukuranana leutik, beurat hampang, gampang diangkut

2. kakuatan kuat, konsumsi bahan bakar low, Geter leutik, émisi low, dina garis kalawan sarat panyalindungan lingkungan nasional

3. Alus durability, hirup operasi panjang, siklus overhaul leuwih ti 10000 jam;

4. Operasi basajan, aksés gampang kana suku cadang, ongkos pangropéa low,

5. produk ngabogaan reliabiliti tinggi jeung hawa ambient maksimum bisa ngahontal 60 ℃

6. Ngagunakeun GAC gubernur éléktronik, diwangun-di controller sarta integrasi actuator, 1500 rpm sarta 1800 rpm dipeunteun speed adjustable

7. Jaringan layanan global, layanan merenah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali