Minyak & Gas

Persyaratan lingkungan tina tempat ékstraksi minyak sareng gas kalintang luhur, anu meryogikeun catu daya anu kuat sareng dipercaya pikeun alat-alat sareng prosés anu beurat.

Kumpulan generator penting pikeun fasilitas pembangkit listrik sareng kakuatan anu diperyogikeun pikeun produksi sareng operasi, ogé penyediaan kakuatan cadangan upami gangguan listrik, sahingga ngahindarkeun karugian kauangan anu signifikan.

MAMO nyoko kana alat-alat anu dirancang pikeun lingkungan anu kasar pikeun nyanghareupan lingkungan damel anu kedah diperhatoskeun suhu, kalembaban, luhurna sareng kaayaan sanésna.

Kakuatan Mamo tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngidentipikasi set generator anu paling cocog pikeun anjeun sareng damel sareng anjeun ngawangun solusi kakuatan khusus pikeun pamasangan minyak sareng gas anjeun, anu kedah mantep, dipercaya sareng beroperasi kalayan biaya operasi anu pangsaéna.