Bank & Rumah Sakit

Salaku stasion penting, lembaga keuangan sapertos bank sareng lembaga kaséhatan sapertos rumah sakit biasana langkung merhatikeun kaandalan catu daya sayaga.Pikeun lembaga keuangan, sababaraha menit blackout bisa ngakibatkeun hiji urus penting kudu terminated.Karugian ékonomi anu disababkeun ku ieu sanés anggaran, anu bakal gaduh dampak anu ageung pikeun usaha.Pikeun rumah sakit, sababaraha menit pareum tiasa nyababkeun bencana anu dahsyat pikeun kahirupan jalma.

MAMO POWER nyayogikeun solusi komprehensif pikeun bangkitan listrik prima / sayaga tina 10-3000kva dina fasilitas bank sareng rumah sakit.Biasana nganggo sumber daya sayaga nalika kakuatan utama pareum.MAMO POWER solar generator set dirancang pikeun dianggo kaayaan lingkungan indoor / outdoor, sarta bakal patepung sarat bank & rumah sakit noise, kaamanan, listrik statik jeung standar gangguan éléktromagnétik.

Set generator kualitas luhur sareng fungsi kontrol otomatis, tiasa disajajarkeun pikeun ngahontal kaluaran kakuatan kahayang.Alat-alat ATS dina unggal gen-set mastikeun saklar langsung sareng ngamimitian generator set nalika kakuatan kota pareum.Kalawan fungsi kadali jauh otomatis, gen-set parameter operasi nyata waktu jeung kaayaan bakal diawaskeun, sarta controller calakan bakal masihan alarm saharita pikeun ngawas parabot lamun faulty lumangsung.

Mamo bakal ngalaksanakeun pangropéa set generator biasa pikeun konsumén, sareng nganggo sistem kontrol anu dikembangkeun ku téknologi Mamo pikeun ngawaskeun kaayaan operasi sacara real-time.Éféktif jeung timely ngawartosan konsumén naha generator set ngajalankeun normal jeung naha pangropéa diperlukeun.

Kasalametan, reliabilitas sareng stabilitas mangrupikeun sorotan pangbadagna tina set generator Mamo Power.Kusabab ieu, Mamo Power parantos janten mitra anu dipercaya pikeun solusi listrik.