Cummins Diesel Engine Cai / Pompa seuneu

Katerangan pondok:

Dongfeng Cummins Engine Co., Ltd. nyaéta usaha patungan 50:50 anu diadegkeun ku Dongfeng Engine Co., Ltd. sareng Cummins (China) Investment Co., Ltd. Utamana ngahasilkeun mesin kendaraan Cummins 120-600 horsepower sareng 80-680 horsepower. mesin non-jalan.Éta mangrupikeun basis produksi mesin utama di Cina, sareng produkna seueur dianggo dina treuk, beus, mesin konstruksi, set generator sareng widang sanésna sapertos pompa set kalebet pompa cai sareng pompa seuneu.


Modél Mesin Diesel

Rincian produk

Tag produk

Cummins Diesel Engine pikeun pompa kakuatan utama (KW/rpm) Silinder No. Kakuatan sayaga
(KW)
Pindahkeun (L) Gubernur Métode asupan hawa
4BTA3.9-P80 58@1500 4 3.9 22 Éléktronik Turbocharged
4BTA3.9-P90 67@1800 4 3.9 28 Éléktronik Turbocharged
4BTA3.9-P100 70@1500 4 3.9 30 Éléktronik Turbocharged
4BTA3.9-P110 80@1800 4 3.9 33 Éléktronik Turbocharged
6BT5.9-P130 96@1500 6 5.9 28 Éléktronik Turbocharged
6BT5.9-P160 115@1800 6 5.9 28 Éléktronik Turbocharged
6BTA5.9-P160 120@1500 6 5.9 30 Éléktronik Turbocharged
6BTA5.9-P180 132@1800 6 5.9 30 Éléktronik Turbocharged
6CTA8.3-P220 163@1500 6 8.3 44 Éléktronik Turbocharged
6CTA8.3-P230 170@1800 6 8.3 44 Éléktronik Turbocharged
6CTAA8.3-P250 173@1500 6 8.3 55 Éléktronik Turbocharged
6CTAA8.3-P260 190@1800 6 8.3 63 Éléktronik Turbocharged
6LTAA8.9-P300 220@1500 6 8.9 69 Éléktronik Turbocharged
6LTAA8.9-P320 235@1800 6 8.9 83 Éléktronik Turbocharged
6LTAA8.9-P320 230@1500 6 8.9 83 Éléktronik Turbocharged
6LTAA8.9-P340 255@1800 6 8.9 83 Éléktronik Turbocharged

Cummins Diesel Engine: pilihan pangalusna pikeun kakuatan pompa

1. Pangaluaran rendah
* Konsumsi bahan bakar rendah, sacara efektif ngirangan biaya operasi
* Kurang biaya pangropéa sareng waktos perbaikan, ngirangan kaleungitan padamelan anu leungit dina usum puncak

2. Panghasilan luhur
* Reliabiliti tinggi mawa laju utilization tinggi, nyieun nilai leuwih pikeun anjeun
* Kakuatan anu luhur sareng efisiensi kerja anu luhur
* adaptability lingkungan hadé
* Noise handap

Mesin 2900 rpm langsung nyambung ka pompa cai, anu tiasa nyumponan sarat kinerja pompa cai-speed tinggi sareng ngirangan biaya anu cocog.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali