Taros Kami

Mamo Power Technology Co., Ltd.

Alamat

17F, gedong ka-4, plaza wusibei Tahoe, 6 jalan Banzhong, kabupaten Jinan, kota Fuzhou, Propinsi Fujian, Cina

Telepon

86-13162367890

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami