Produk

  • Cummins

    Cummins

    Cummins kantor pusatna di Columbus, Indiana, AS. Cummins gaduh 550 agénsi distribusi di langkung ti 160 nagara anu nanem modal langkung ti 140 juta dolar di Cina. Salaku investor asing pangageungna dina industri mesin Cina, aya 8 usaha patukang tonggong sareng perusahaan manufaktur milik pinuh di Cina. DCEC ngahasilkeun B, C sareng l seri solar generator bari CCEC ngahasilkeun M, N sareng K generator solar. Produkna cocog sareng standar ISO 3046, ISO 4001, ISO 8525, IEC 34-1, GB 1105, GB / T 2820, CSH 22-2, VDE 0530 sareng YD / T 502-2000 "Persyaratan set generator solar pikeun telekomunikasi ”.

     

  • Deutz

    Deutz

    Deutz asalna diadegkeun ku NA Otto & Cie taun1864 nyaéta pabrik mesin mandiri anu kawéntar di dunya kalayan sajarah anu pangpanjangna. Salaku jajaran ahli mesin lengkep, DEUTZ nyayogikeun mesin anu didinginkan ku cai sareng didinginkan ku hawa kalayan jarak listrik ti 25kW dugi ka 520kw anu tiasa seueur dianggo dina rékayasa, set generator, mesin tatanén, kendaraan, lokomotif karéta, kapal sareng kendaraan militér. Aya 4 pabrik mesin Detuz di Jérman, 17 lisénsi sareng pabrik koperasi di panjuru dunya kalayan pembangkit listrik tenaga solar antara 10 dugi ka 10000 tenaga kuda sareng pembangkit listrik kisaran 250 tenaga kuda dugi ka 5500 tenaga kuda. Deutz ngagaduhan 22 anak perusahaan, 18 pusat jasa, 2 markas jasa sareng 14 kantor di panjuru dunya, langkung ti 800 mitra perusahaan damel sareng Deutz di 130 nagara

  • Doosan

    Doosan

    Daewoo Co., Ltd. didirikeun taun 1937. Produk na parantos ngawakilan tingkat pamekaran industri mesin Korea, sareng parantos ngahasilkeun prestasi dina bidang mesin solar, excavator, kendaraan, alat mesin otomatis sareng robot. Dina hal mesin solar, éta gawé bareng Australia pikeun ngahasilkeun mesin laut di 1958 sareng ngaluncurkeun séri mesin solar tugas beurat sareng perusahaan lalaki Jérman di taun 1975 Pabrik Daewoo di Éropa didirikeun taun 990, Daewoo Heavy Industry Yantai Company didirikeun taun 1994 , Daewoo Heavy Industri Company di Amérika didirikeun taun 1996. Daewoo resmi ngagabung sareng grup Doosan Doosan di Koréa Kidul dina April 2005.

    Mesin solar Doosan Daewoo seueur dianggo dina pertahanan nasional, penerbangan, kendaraan, kapal, mesin konstruksi, set generator sareng lapangan sanésna. Sét kumplit set generator mesin Doosan Daewoo diakui ku dunya ku ukuranana alit, beurat enteng, kuat anti tambahan kapasitas beban, low noise, ciri ékonomi sareng andal, sareng kualitas operasionalna sareng émisi gas knalpot patepung nasional sareng standar internasional.

  • ISUZU

    ISUZU

    Isuzu Motor Co., Ltd. didirikeun taun 1937. Kantor pusatna aya di Tokyo, Jepang. Pabrik ayana di Kota Fujisawa, kabupaten tokumu sareng Hokkaido. Éta kasohor ngahasilkeun kendaraan komérsial sareng mesin pembakaran internal solar. Mangrupikeun salah sahiji pabrik wahana komérsial panggedéna sareng pangkolotna di dunya. Dina 1934, numutkeun modeu standar Kamentrian Dagang sareng industri (ayeuna Menteri Dagang, industri sareng Dagang), produksi masalkeun mobil dimimitian, sareng mérek dagang "Isuzu" dingaranan walungan Isuzu caket candi Yishi . Kusabab ngahijikeun mérek sareng nami perusahaan di 1949, nami perusahaan Isuzu Otomatis Mobil Co, Ltd. parantos dianggo ti saprak éta. Salaku simbol pangwangunan internasional kapayunna, logo klub ayeuna janten simbol desain modéren kalayan aksara Romawi "Isuzu". Ti saprak didirikeun, Isuzu Motor Company parantos kalibet dina panilitian sareng pamekaran sareng produksi mesin solar langkung ti 70 taun. Salaku salah sahiji ti tilu departemén bisnis ti Isuzu Motor Company (anu sanésna nyaéta unit bisnis CV sareng unit bisnis LCV), ngandelkeun kakuatan téknis anu kuat di kantor pusat, unit bisnis solar komitmen pikeun nguatkeun kerjasama strategis bisnis global sareng ngawangun pabrik mesin solar munggaran industri. Ayeuna, produksi kendaraan komersial Isuzu sareng mesin solar urutan kahiji di dunya.

  • MTU

    MTU

    MTU, cabangna grup Daimler Benz, mangrupikeun produsen mesin solar tugas beurat luhur di dunya, ngaraos kahormatan pangluhurna dina industri mesin. Salaku wawakil anu luar biasa pikeun kualitas pangluhurna dina industri anu sami salami langkung ti 100 taun, produk na nyaéta loba dipaké dina kapal, kandaraan beurat, mesin rékayasa, lokomotip karéta, sareng sajabana Salaku panyadia sistem kakuatan darat, laut sareng karéta sareng alat generator generator solar, MTU kasohor téknologi terkemuka, produk anu dipercaya sareng jasa kelas munggaran

  • Perkins

    Perkins

    Produk mesin solar Perkins's ngawengku, 400 séri, 800 séri, 1100 séri sareng 1200 séri kanggo kagunaan industri sareng 400 séri, 1100 séri, 1300 séri, 1600 séri, 2000 séri sareng 4000 séri (kalayan sababaraha modél gas alam) pikeun pembangkit listrik. Perkins komitmen pikeun kualitas, lingkungan sareng produk anu terjangkau. Generator perkins saluyu sareng ISO9001 sareng iso10004; produk saluyu sareng Standar ISO 9001 sapertos 3046, ISO 4001, ISO 8525, IEC 34-1, gb1105, GB / T 2820, CSH 22-2, VDE 0530 sareng YD / T 502-2000 "Persyaratan set generator solar pikeun télékomunikasi "Sareng standar anu sanés

    Perkins didirikeun taun 1932 ku pangusaha Inggris Frank. Perkins di Peter borough, UK, éta mangrupikeun produsen mesin terkemuka di dunya. Éta pamimpin pasar 4 - 2000 kW (5 - 2800hp) solar sareng jalan off-road sareng generator gas alam. Perkins saé dina ngarobih produk generator pikeun konsumén pikeun nyumponan kabutuhan khusus, sahingga dipercaya pisan ku pabrik alat. Jaringan global langkung ti 118 agén Perkins, ngalangkungan langkung ti 180 nagara sareng daérah, nyayogikeun dukungan produk ngalangkungan 3500 toko jasa, distributor Perkins taat kana standar anu paling ketat pikeun mastikeun yén sadaya palanggan tiasa kéngingkeun jasa pangsaéna.

  • Shanghai MHI

    Shanghai MHI

    Shanghai MHI (industri berat Mitsubishi)

    Mitsubishi Heavy Industry mangrupikeun perusahaan Jepang anu gaduh langkung ti 100 taun sajarah. Kakuatan téknis komprehensif akumulasi dina pamekaran jangka panjang, sareng tingkat téknis modéren sareng modeu manajemén, ngajantenkeun Mitsubishi Industri Berat wawakil industri manufaktur Jepang. Mitsubishi parantos masihan sumbangan hébat pikeun paningkatan produk na dina industri penerbangan, aerospace, mesin, penerbangan sareng AC. Ti 4kw dugi ka 4600kw, séri Mitsubishi kecepatan sedeng sareng set generator generator kecepatan tinggi anu dioperasikeun di panjuru dunya salaku catu daya kontinyu, umum, sayaga sareng puncak cukur.

  • Yangdong

    Yangdong

    Yangdong Co., Ltd., cabangna Cina YITUO Group Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran mesin solar sareng produksi bagian mobil, ogé perusahaan berteknologi tinggi nasional.

    Di 1984, perusahaan hasil ngembangkeun mesin diesel 480 munggaran pikeun kendaraan di Cina. Saatos langkung ti 20 taun pangembangan, ayeuna janten salah sahiji pangkalan produksi mesin multi-silinder panggedéna kalayan paling seueur, spésifikasi sareng skala di Cina. Éta ngagaduhan kapasitas pikeun ngahasilkeun 300000 mesin solar multi silinder unggal taun. Aya langkung ti 20 jinis mesin solar multi-silinder dasar, kalayan diaméter silinder 80-110mm, kapindahan 1,3-4,3l sareng sinyalna kakuatan 10-150kw. Kami parantos hasil ngarengsekeun panilitian sareng pamekaran produk mesin solar anu nyumponan pasaratan peraturan émisi Euro III sareng Euro IV, sareng ngagaduhan hak cipta intelektual anu lengkep. Angkat mesin solar kalayan kakuatan anu kuat, kinerja anu dipercaya, ékonomi sareng daya tahan, geter lemah sareng sora anu handap, parantos janten kakuatan anu dipikaresep pikeun seueur palanggan.

    Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001 sareng sertifikasi sistem kualitas ISO / TS16949. Mesin solar multi silinder bél leutik parantos kéngingkeun sertipikat pembebasan inspeksi kualitas produk nasional, sareng sababaraha produk kéngingkeun sertifikasi EPA II Amérika Serikat.

  • Yuchai

    Yuchai

    Didirikeun taun 1951, Guangxi Yuchai Machinery Co., Ltd. kantor pusatna di Yulin City, Guangxi, sareng 11 anak perusahaan dina yurisdiksi na. Basis produksi na aya di Guangxi, Jiangsu, Anhui, Shandong sareng tempat-tempat sanés. Éta ngagaduhan pusat R & D gabungan sareng cabang pamasaran di luar negeri. Panghasilan penjualan taunan anu komprehensif na langkung ti 20 milyar yuan, sareng kapasitas produksi taunan mesin ngahontal 600000 set. Produk perusahaan kalebet 10 platform, 27 siri mesin mikro, lampu, sedeng sareng solar sareng mesin gas, kalayan kisaran listrik 60-2000 kW. Éta produsén mesin kalayan produk anu paling seueur sareng spéktrum jinis paling lengkep di Cina. Kalayan karakteristik kakuatan tinggi, torsi tinggi, reliabilitas tinggi, konsumsi énergi rendah, noise low, émisi low, adaptability kuat sareng segmentation pasar khusus, produk parantos janten kakuatan pendukung pikaresep pikeun truk utama domestik, beus, mesin konstruksi, mesin pertanian , mesin kapal sareng mesin pembangkit listrik, kendaraan khusus, truk pengangkut, sareng sajabana Dina bidang panilitian mesin, perusahaan Yuchai parantos teras-terasan nempatan jangkungna komando, ngarah réncang pikeun ngaluncurkeun mesin munggaran anu nohonan peraturan emisi nasional 1-6, ngarah révolusi héjo dina industri mesin. Éta ngagaduhan jaringan layanan anu sampurna di panjuru dunya. Éta parantos netepkeun 19 daérah Kendaraan Komérsial, 12 daérah aksés bandara, 11 daérah kakuatan kapal, 29 kantor jasa sareng kantor pérpurna, langkung ti 3000 stasiun jasa, sareng langkung ti 5000 toko penjualan aksesoris di Cina. Éta parantos nyetél 16 kantor, 228 agén jasa sareng 846 jaringan layanan di Asia, Amérika, Afrika sareng Éropa Kanggo ngawujudkeun jaminan babarengan global.