Weichai Deutz & Baudouin Series Marine Generator (38-688kVA)

Katerangan pondok:

Weichai Power Co., Ltd. diadegkeun dina 2002 ku sponsor utama, Weichai Holding Group Co., Ltd. sareng investor domestik sareng asing anu mumpuni.Éta mangrupikeun perusahaan mesin durukan anu didaptarkeun di pasar saham Hong Kong, ogé perusahaan anu uih deui ka pasar saham daratan Cina.Dina taun 2020, hasil penjualan Weichai ngahontal 197.49 milyar RMB, sareng panghasilan bersih anu aya hubunganana ka indungna ngahontal 9.21 milyar RMB.

Janten grup multinasional anu ngarah sareng ngembangkeun lestari tina peralatan industri anu cerdas kalayan téknologi inti sorangan, kalayan kendaraan sareng mesin salaku bisnis anu unggul, sareng powertrain salaku bisnis inti.


50Hz

Rincian produk

Tag produk

GENSET MODL PRIME POWER PRIME POWER Kakuatan sayaga Kakuatan sayaga MODÉL MESIN STANDAR EMISI BUKA SOUNDproof
(KW) (KVA) (KW) (KVA)
TWP42M 30 38 33 42 WP4CD44E120 IMO II O O
TWP55M 40 50 44 55 WP4CD66E200 IMO II O O
TWP69M 50 63 55 69 WP4CD66E200 IMO II O O
TWP88M 64 80 70.4 88 WP4CD100E200 IMO II O O
TWP103M 75 94 82.5 103 WP4CD100E200 IMO II O O
TWP124M 90 113 99 124 WP6CD132E200 IMO II O O
TWP138M 100 125 110 138 WP6CD132E200 IMO II O O
TWP165M 120 150 132 165 WP6CD152E200 IMO II O O
TWP206M 150 188 165 206 WP10CD200E200 IMO II O O
TWP250M 180 225 198 248 WP10CE238E200 IMO II O O
TWP275M 200 250 220 275 WP10CD264E200 IMO II O O
TWP344M 250 313 275 344 WP12CD317E200 IMO II O O
TWP413M 300 375 330 413 WP13CD385E200 IMO II O O
TBDA481M 350 438 385 481 6M33CD447E200 IMO II O O
TBDA550M 400 500 440 550 6M33CD484E200 IMO II O O
TBDA619M 450 563 495 619 6M33CD550E200 IMO II O O
TBDA688M 500 625 550 688 12M33CD748E200 IMO II O O

1.Pausahaan owns merek kawentar kayaning "Weichai Power Engine", "Fast Gear", "Hande Axle", "Shacman Heavy Truck", sarta "Linder Hydraulics".

merek 2.Its, kayaning "Weichai Power engine", "Fast Gear", "Hande Axle" jeung "Shaanxi Heavy Kawajiban Treuk" anu maénkeun peran ngarah sarta dominan di pasar domestik relevan, ngabentuk efek konsentrasi merek.

3.Weichai nengetan luhur ka sains jeung téhnologi inovasi, éta owns State Laboratorium Key Reliability Engine, Téknik Nasional Téhnologi Panalungtikan Center pikeun Powertrain Kandaraan komérsial urang, Nasional Inovasi Alliance strategis pikeun Énergi Anyar Industri Sistim Power of Kandaraan Komérsial, Spasi Makers Profesional Nasional '. sareng platform R&D tingkat nagara sanés.

4.Weichai geus ngadegkeun jaringan jasa diwangun ku leuwih ti 5.000 otorisasi puseur layanan pangropéa sakuliah Cina, sarta leuwih ti 500 puseur layanan pangropéa luar negeri.Produk Weichai diékspor ka langkung ti 110 nagara sareng daérah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali