Yangdong Series Diesel generator

Katerangan pondok:

Yangdong Co., Ltd., anak perusahaan Cina YITUO Group Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran mesin solar sareng produksi suku cadang mobil, ogé perusahaan téknologi tinggi nasional.

Taun 1984, perusahaan suksés ngembangkeun mesin solar 480 munggaran pikeun kendaraan di Cina.Saatos langkung ti 20 taun pangwangunan, éta ayeuna mangrupikeun salah sahiji pangkalan produksi mesin solar multi silinder anu paling seueur variétas, spésifikasi sareng skala di Cina.Cai mibanda kapasitas pikeun ngahasilkeun 300000 mesin solar multi silinder taunan.Aya leuwih ti 20 rupa mesin solar multi silinder dasar, kalawan diaméter silinder of 80-110mm, kapindahan of 1.3-4.3l jeung sinyalna kakuatan 10-150kw.Kami parantos suksés ngabéréskeun panalungtikan sareng pamekaran produk mesin solar anu nyumponan sarat peraturan émisi Euro III sareng Euro IV, sareng gaduh hak cipta intelektual anu lengkep.Angkat mesin solar kalayan kakuatan anu kuat, kinerja anu dipercaya, ékonomi sareng daya tahan, geter rendah sareng bising anu rendah, parantos janten kakuatan anu dipikaresep pikeun seueur palanggan.

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001 sareng sertifikasi sistem kualitas ISO / TS16949.Mesin solar multi silinder bore leutik parantos nampi sertipikat pengecualian pamariksaan kualitas produk nasional, sareng sababaraha produk nampi sertifikasi EPA II Amérika Serikat.


50HZ

60HZ

Rincian produk

Tag produk

MODEL GENSET PRIME POWER
(KW)
PRIME POWER
(KVA)
Kakuatan sayaga
(KW)
Kakuatan sayaga
(KVA)
MODÉL MESIN MESIN
DIPANGERAN
POWER
(KW)
BUKA SOUNDproof TRAILER
TYD10 7 9 7.7 10 YD380D 10 O O O
TYD12 9 11 9.9 12 YD385D 12 O O O
TYD14 10 12.5 11 14 YD480D 14 O O O
TYD16 12 15 13.2 16 YD485D 15 O O O
TYD18 13 16 14.3 18 YND485D 17 O O O
TYD22 16 20 17.6 22 YSD490D 21 O O O
TYD26 19 24 20.9 26 Y490D 24 O O O
TYD28 20 25 22 28 Y495D 27 O O O
TYD30 22 28 24.2 30 Y4100D 32 O O O
TYD33 24 30 26.4 33 Y4102D 33 O O O
TYD39 28 35 30.8 39 Y4105D 38 O O O
TYD41 30 38 33 41 Y4102ZD 40 O O O
TYD50 36 45 39.6 50 Y4102ZLD 48 O O O
TYD55 40 50 44 55 Y4105ZLD 55 O O O
TYD69 50 63 55 69 YD4EZLD 63 O O O
TYD83 60 75 66 83 Y4110ZLD 80 O O O
MODEL GENSET PRIME POWER
(KW)
PRIME POWER
(KVA)
Kakuatan sayaga
(KW)
Kakuatan sayaga
(KVA)
MODÉL MESIN MESIN
DIPANGERAN
POWER
(KW)
BUKA SOUNDproof TRAILER
TYD12 9 11 10 12 YD380D 12 O O O
TYD15 11 14 12 15 YD385D 14 O O O
TYD18 13 16 14 18 YD480D 17 O O O
TYD21 15 19 17 21 YD485D 18 O O O
TYD22 16 20 18 22 YND485D 20 O O O
TYD28 20 25 22 28 YSD490D 25 O O O
TYD29 21 26 23 29 Y490D 28 O O O
TYD33 24 30 26 33 Y495D 30 O O O
TYD36 26 33 29 36 Y4100D 38 O O O
TYD41 30 38 33 41 Y4102D 40 O O O
TYD47 34 43 37 47 Y4105D 45 O O O
TYD50 36 45 40 50 Y4102ZD 48 O O O
TYD55 40 50 44 55 Y4102ZLD 53 O O O
TYD63 45 56 50 63 Y4105ZLD 60 O O O
TYD76 55 69 61 76 YD4EZLD 70 O O O
TYD94 68 85 75 94 Y4110ZLD 90 O O O

ciri:

1. kakuatan Strong, kinerja dipercaya, Geter leutik tur noise low

2. Sakabeh mesin boga perenah kompak, volume leutik sarta sebaran lumrah bagian

3. Laju konsumsi bahan bakar jeung laju konsumsi minyak anu low, sarta aranjeunna dina tingkat canggih di industri mesin solar leutik

4. Émisina rendah sareng nyumponan sarat peraturan émisi nasional II sareng III pikeun mesin solar non-jalan.

5. suku cadang anu gampang pikeun ménta jeung mertahankeun

6. kualitas luhur sanggeus layanan jualan

Yangdong mangrupikeun perusahaan mesin Cina.Generator solar na susunan rentang ti 10kW mun 150KW.Kisaran kakuatan ieu mangrupikeun set generator anu dipikaresep pikeun konsumén luar negeri.Ieu imah, supermarket, pabrik leutik, tegalan jeung saterusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali