Yangdong

Pedaran pondok:

Yangdong Co., Ltd., cabangna Cina YITUO Group Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran mesin solar sareng produksi bagian mobil, ogé perusahaan berteknologi tinggi nasional.

Di 1984, perusahaan hasil ngembangkeun mesin diesel 480 munggaran pikeun kendaraan di Cina. Saatos langkung ti 20 taun pangembangan, ayeuna janten salah sahiji pangkalan produksi mesin multi-silinder panggedéna kalayan paling seueur, spésifikasi sareng skala di Cina. Éta ngagaduhan kapasitas pikeun ngahasilkeun 300000 mesin solar multi silinder unggal taun. Aya langkung ti 20 jinis mesin solar multi-silinder dasar, kalayan diaméter silinder 80-110mm, kapindahan 1,3-4,3l sareng sinyalna kakuatan 10-150kw. Kami parantos hasil ngarengsekeun panilitian sareng pamekaran produk mesin solar anu nyumponan pasaratan peraturan émisi Euro III sareng Euro IV, sareng ngagaduhan hak cipta intelektual anu lengkep. Angkat mesin solar kalayan kakuatan anu kuat, kinerja anu dipercaya, ékonomi sareng daya tahan, geter lemah sareng sora anu handap, parantos janten kakuatan anu dipikaresep pikeun seueur palanggan.

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001 sareng sertifikasi sistem kualitas ISO / TS16949. Mesin solar multi silinder bél leutik parantos kéngingkeun sertipikat pembebasan inspeksi kualitas produk nasional, sareng sababaraha produk kéngingkeun sertifikasi EPA II Amérika Serikat.


Detil Produk

50HZ

60HZ

Tanda Produk

ciri:

1. kakuatan kuat, kinerja dipercaya, Geter leutik sareng noise low

2. Sakabeh mesin gaduh perenah kompak, volume alit sareng distribusi bagian anu wajar

3. Tingkat konsumsi bahan bakar sareng tingkat konsumsi minyak rendah, sareng éta dina tingkat maju dina industri mesin solar alit

4. Émisi na handap sareng nyumponan sarat perda émisi II sareng III pikeun mesin sanés solar

5. Suku cadang gampang dicandak sareng dijaga

6. kualitas luhur saatos jasa penjualan

Yangdong nyaéta perusahaan mesin Cina. Susunan generator solar na dibasajankeun 10kW dugi ka 150KW. Kisaran kakuatan ieu mangrupikeun generator anu langkung disayogikeun pikeun palanggan luar negeri. Éta bumi, supermarket, pabrik alit, kebon sareng sajabina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Henteu Modél genset 50Hz COSΦ = 0,8
    400 / 230V 3 Phase 4 Line
    Suluh
    Konsumsi.
    (100% Beban)
    Mesin
    Modél
    Silinder Mesin Yangdong (1500rpm)
    Antosan
    Kakuatan
    Perdana
    Kakuatan
    Patali
    Ayeuna
    Bore Stroke Kapindahan Lub.
    Topi.
    Coolant
    Topi.
    Ngamimitian
    Volt
    Max
    Kaluaran
    Gubernur
    kVA kW kVA kW A g / kW.h L / jam mm mm L L L V kW
    1 TYD10E 10 8 9 7 13 260 2.2 YD380D 3L 80 90 1.4 4 8 12 10 E
    2 TYD12E 13 10 11 9 16 255 2.7 YD385D 3L 85 90 1.5 4 8 12 12 E
    3 TYD14E 14 11 13 10 18 251 3.0 YD480D 4L 80 90 1.8 5 11 12 14 E
    4 TYD16E 16 13 15 12 22 247 3.5 YD485D 4L 85 90 2.0 5 11 12 15 E
    5 TYD18E 18 14 16 13 23 247 3.8 YND485D 4L 85 95 2.2 5.5 12 12 17 E
    6 TYD22E 23 18 20 16 29 248 4.8 YSD490D 4L 90 100 2.5 6 15 12 21 E
    7 TYD26E 26 21 24 19 34 248 5.6 Y490D 4L 90 105 2.7 6 15 12 24 E
    8 TYD28E 28 22 25 20 36 240 5.7 Y495D 4L 95 105 3.0 6 16 12 27 E
    9 TYD30E 30 24 28 22 40 237 6.2 Y4100D 4L 100 118 3.7 7.2 18 24 32 E
    10 TYD33E 33 26 30 24 43 235 6.8 Y4102D 4L 102 118 3.9 7.2 18 24 33 E
    11 TYD39E 39 31 35 28 51 235 7.9 Y4105D 4L 105 118 4.1 7.2 18 24 38 E
    12 TYD41E 41 33 38 30 54 230 8.3 Y4102ZD 4L 102 118 3.9 8,5 21 24 40 E
    13 TYD50E 50 40 45 36 65 225 9.7 Y4102ZLD 4L 102 118 3.9 8,5 21 24 48 E
    14 TYD55E 55 44 50 40 72 220 10.5 Y4105ZLD 4L 105 118 4.1 9 23 24 55 E
    15 TYD69E 69 55 63 50 90 218 13.1 YD4EZLD 4L 105 118 4.1 9 23 24 63 E
    16 TYD83E 83 66 75 60 108 219 15.7 Y4110ZLD 4L 110 118 4.4 9 23 24 80 E
    Perhatosan: Gubernur M-Mékanis Gubernur E-éléktronik Gubernur EFI Electric fule.
    Diménsi alternator ngarujuk ka Stamford's, Spesifikasi téknis bakal robih sareng kamajuan téknologi.
    Henteu Modél genset 60Hz COSΦ = 0,8
    480 / 230V 3 Phase 4 Line
    Konsumsi Bahan Bakar.
    (100% Beban)
    Mesin
    Modél
    Silinder Mesin Yangdong (1800rpm)
    Antosan
    Kakuatan
    Perdana
    Kakuatan
    Patali
    Ayeuna
    Bore Stroke Kapindahan Lub.
    Topi.
    Coolant
    Topi.
    Ngamimitian
    Volt
    Max
    Kaluaran
    Gubernur
    kVA kW kVA kW A g / kW.h L / jam mm mm L L L V kW
    1 TYD12E 13 10 11 9 13.5 260 2.8 YD380D 3L 80 90 1.357 4 8 12 12 E
    2 TYD15E 15 12 14 11 16.5 255 3.4 YD385D 3L 85 90 1,532 4 8 12 14 E
    3 TYD18E 18 14 16 13 19.5 251 3.9 YD480D 4L 80 90 1,809 5 11 12 17 E
    4 TYD21E 21 17 19 15 22.6 247 4.4 YD485D 4L 85 90 2.043 5 11 12 18 E
    5 TYD22E 23 18 20 16 24.1 247 4.7 YND485D 4L 85 95 2.156 5.5 12 12 20 E
    6 TYD28E 28 22 25 20 30.1 248 5.9 YSD490D 4L 90 100 2.54 6 15 12 25 E
    7 TYD29E 29 23 26 21 31.6 243 6.1 Y490D 4L 90 105 2,67 6 15 12 28 E
    8 TYD33E 33 26 30 24 36.1 240 6.9 Y495D 4L 95 105 2.977 6 16 12 30 E
    9 TYD36E 36 29 33 26 39.1 237 7.4 Y4100D 4L 100 118 3.707 7.2 18 24 38 E
    10 TYD41E 41 33 38 30 45.1 235 8.4 Y4102D 4L 102 118 3.875 7.2 18 24 40 E
    11 TYD47E 46 37 43 34 51.1 235 9.6 Y4105D 4L 105 118 4.1 7.2 18 24 45 E
    12 TYD50E 50 40 45 36 54.1 230 9.9 Y4102ZD 4L 102 118 3.875 8,5 21 24 48 E
    13 TYD55E 55 44 50 40 60.1 225 10.8 Y4102ZLD 4L 102 118 3.875 8,5 21 24 53 E
    14 TYD63E 63 50 56 45 67.7 220 11.9 Y4105ZLD 4L 105 118 4.1 8.2 8 24 60 E
    15 TYD76E 76 61 69 55 82.7 218 14.4 YD4EZLD 4L 105 118 4.1 9 23 24 70 E
    16 TYD94E 94 75 85 68 102.2 219 17.8 Y4110ZLD 4L 110 118 4.4 9 23 24 90 E
    Perhatosan: Gubernur M-Mékanis Gubernur E-éléktronik Gubernur EFI Electric fule.
    Diménsi alternator ngarujuk ka Stamford's, Spesifikasi téknis bakal robih sareng kamajuan téknologi.
  • Produk Patali

    MTU

    MTU