Telecom

Industri Telecom mangrupikeun bagian anu cukup penting dina bidang susunan generator. Salaku Perusahaan multinasional, MAMO fokus kana desain, ngadamel sareng ngarobih sistem pembangkit listrik sareng solusi énergi anu maju. Didukung ku dukungan dealer lokal ahli, MAMO Power mangrupikeun panyadia mérek di panjuru dunya parantos dialihkeun pikeun catu daya jarak jauh anu dipercaya sareng dipercaya.

Kalayan pangalaman gawé bareng seueur operator telékomunikasi maojor, MAMO langkung merhatoskeun kasulitan sareng kaamanan genset.

Sistem kontrol MAMO nawiskeun paket komunikasi jauh, téknologi patén anu teu leres hayu palanggan tiasa ngawas sareng ngendalikeun peralatan ti kantor atanapi dimana waé dimana waé ogé.

Seueur bungkus panel kontrol ayeuna nampilkeun aplikasi telepon pinter anu nyayogikeun parameter set generator masing-masing sareng ngahasilkeun bewara tina masalah naon waé dina situs. Pengetahuan sateuacanna tina hiji masalah ngamungkinkeun anjeun utusan sumber anu pas, nyimpen kunjungan anu boros sareng akhirna, artos.