Lalu lintas

Dina bidang transportasi, sét generator ogé ngagaduhan peran anu penting pisan. Dina kaayaan sapertos bandara atanapi stasiun karéta, anu mangrupikeun tempat-tempat transportasi anu penting, upami aya kagagalan listrik darurat lumangsung. Dina waktos ayeuna, catu daya sayaga kedah tiasa langsung operasi sacara épéktip. Bandara na mah béda sareng acara anu sanés, upami kakuatanna pareum sababaraha menit, akibatna sanés ngan ukur karugian ékonomi anu ageung, tapi ogé kacilakaan lalu lintas utama sareng kacilakaan anu teu perlu.

Mamo power gaduh kasalametan sareng reliabilitas mutlak pikeun set generator anu dianggo dina lapangan lalu lintas. Éta tiasa beroperasi sacara lami, sareng damel kerjasama sareng sistem kontrol khusus téknologi Mamo pikeun ngawaskeun aksésoris produk pikeun palanggan sacara real waktos sareng jarak jauh, supados mastikeun kagunaan sareng kasalametan produk dugi ka maksimal.