MAMO POWER Diesel generator susunan pikeun situs pertambangan

MAMO POWER nyadiakeun solusi kakuatan listrik komprehensif pikeun generasi kakuatan perdana / sayaga ti 5-3000kva on situs pertambangan.Urang ngarancang jeung masang solusi generasi kakuatan dipercaya jeung awét ka klien kami ti Wewengkon Pertambangan.

Generators MAMO POWER dirancang pikeun kaayaan cuaca anu paling parah, bari ngajaga épisién pisan sareng dipercaya pikeun dianggo 24/7 di situs.MAMO POWER gen-sets sanggup beroperasi sacara terus-terusan salami 7000 jam per taun.Kalawan calakan, otomatis tur fungsi kadali jauh, gen-set parameter operasi nyata waktu jeung kaayaan bakal diawaskeun, sarta generator set bakal masihan alarm saharita ngawas generator jeung alat-alat sejen lamun faulty lumangsung.