Kelautan Generator Set

  • Weichai Deutz & Baudouin Series Marine Generator (38-688kVA)

    Weichai Deutz & Baudouin Series Marine Generator (38-688kVA)

    Weichai Power Co., Ltd. diadegkeun dina 2002 ku sponsor utama, Weichai Holding Group Co., Ltd. sareng investor domestik sareng asing anu mumpuni.Éta mangrupikeun perusahaan mesin durukan anu didaptarkeun di pasar saham Hong Kong, ogé perusahaan anu uih deui ka pasar saham daratan Cina.Dina taun 2020, hasil penjualan Weichai ngahontal 197.49 milyar RMB, sareng panghasilan bersih anu aya hubunganana ka indungna ngahontal 9.21 milyar RMB.

    Janten grup multinasional anu ngarah sareng ngembangkeun lestari tina peralatan industri anu cerdas kalayan téknologi inti sorangan, kalayan kendaraan sareng mesin salaku bisnis anu unggul, sareng powertrain salaku bisnis inti.