munara cahaya

  • Mamo Power Trailer Mobile Lighting Tower

    Mamo Power trailer Mobile cahaya Tower

    Mamo Power Lighting Tower cocog pikeun nyalametkeun atawa catu daya darurat kalawan munara cahaya di wewengkon terpencil pikeun katerangan, constuction, operasi catu daya, kalawan fitur mobilitas, ngerem aman, manufaktur canggih, penampilan geulis, adaptasi alus, suplai kakuatan gancang.* Gumantung kana catu daya anu béda, éta dikonpigurasi ku trailer kabayang axial atanapi bi-axial tunggal, sareng struktur gantung daun cinyusu.* As hareup kalayan struktur ros-rosan steering ...