Set generator industri

  • Baudouin Series Diesel Generator (500-3025kVA)

    Baudouin Series Diesel Generator (500-3025kVA)

    Diantara panyadia kakuatan global anu paling dipercaya nyaéta Baudud.Kalayan 100 taun kagiatan terus-terusan, nganteurkeun rupa-rupa solusi kakuatan anu inovatif.Diadegkeun dina 1918 di Marseille, Perancis, mesin Baudouin lahir.mesin laut éta Baudouin's fokus salila sababaraha taun, ku1930-an, Baudouin ieu rengking dina luhureun 3 pabrik mesin di dunya.Baudouin terus ngajaga mesin na péngkolan sapanjang Perang Dunya Kadua, sarta dina ahir dékade, aranjeunna geus dijual leuwih 20000 unit.Waktu éta, karya maranéhanana nyaéta mesin DK.Tapi sakumaha jaman robah, kitu ogé pausahaan.Nepi ka 1970-an, Baudouin geus diversifikasi kana rupa-rupa aplikasi, boh di darat jeung, tangtu di laut.Ieu kalebet kakuatan parahu laju dina Kejuaraan Luar Pesisir Éropa anu kasohor sareng ngenalkeun jalur mesin pembangkit listrik énggal.A munggaran pikeun merek.Saatos mangtaun-taun kasuksésan internasional sareng sababaraha tantangan anu teu kaduga, dina taun 2009, Baudouin diaku ku Weichai, salah sahiji pabrik mesin panggedéna di dunya.Éta mangrupikeun awal awal énggal pikeun perusahaan.

    Kalayan pilihan kaluaran anu manjang 15 dugi ka 2500kva, aranjeunna nawiskeun jantung sareng kakuatan mesin laut, bahkan nalika dianggo di darat.Kalayan pabrik di Perancis sareng Cina, Baudouin reueus nawiskeun sertifikasi ISO 9001 sareng ISO / TS 14001.Minuhan tungtutan pangluhurna pikeun manajemén kualitas sareng lingkungan.Mesin Baudouin ogé saluyu sareng standar émisi IMO, EPA sareng EU panganyarna, sareng disertipikasi ku sadaya komunitas klasifikasi IACS utama di sakumna dunya.Ieu hartosna Baudouin gaduh solusi kakuatan pikeun sadayana, dimana waé anjeun aya di dunya.

  • Fawde Series Diesel Geneator

    Fawde Series Diesel Geneator

    Dina Oktober 2017, FAW, kalawan Wuxi Diesel Engine Works of FAW Jiefang Automotive Company (FAWDE) salaku awak utama, terpadu DEUTZ (Dalian) Diesel Engine Co., LTD, Wuxi Suluh Injection Equipment Research Institute FAW, FAW R&D Center Engine Development Institute. pikeun ngadegkeun FAWDE, nu mangrupa Unit bisnis penting bisnis kandaraan komérsial FAW sarta R & D jeung base produksi pikeun beurat, mesin sedeng jeung lampu tina Jiefang parusahaan.

    produk utama Fawde kaasup mesin solar, mesin gas pikeun stasiun kakuatan listrik solar atawa generator gas diatur ti 15kva mun 413kva, kaasup 4 silinder jeung 6 silinder kakuatan engine.Of nu, produk mesin boga tilu utama brand-ALL-WIN, POWER- WIN, KING-WIN, kalayan pamindahanna ti 2 dugi ka 16L.Kakuatan produk GB6 tiasa nyumponan tungtutan tina sababaraha bagéan pasar.

  • Cummins Series Diesel Generator

    Cummins Series Diesel generator

    Cummins kantor pusatna di Columbus, Indiana, AS.Cummins ngagaduhan 550 agénsi distribusi di langkung ti 160 nagara anu investasi langkung ti 140 juta dolar di Cina.Salaku investor asing pangbadagna di industri mesin Cina, aya 8 joint ventures jeung pausahaan manufaktur pinuh-milik di Cina.DCEC ngahasilkeun B, C jeung L runtuyan generator solar bari CCEC ngahasilkeun M, N jeung KQ runtuyan generator solar.Produk nyumponan standar ISO 3046, ISO 4001, ISO 8525, IEC 34-1, GB 1105, GB / T 2820, CSH 22-2, VDE 0530 sareng YD / T 502-2000 "Syarat generator solar pikeun telekomunikasi. ”.

     

  • Deutz Series Diesel Generator

    Generator Diesel Deutz Series

    Deutz mimitina diadegkeun ku NA Otto & Cie di 1864 anu mangrupikeun pabrik mesin mandiri anu unggul di dunya kalayan sajarah pangpanjangna.Salaku rentang pinuh ku ahli mesin, DEUTZ nyadiakeun mesin solar cai-tiis jeung hawa-tiis kalawan rentang catu daya ti 25kW mun 520kw nu bisa loba dipaké dina rékayasa, generator set, mesin pertanian, kandaraan, lokomotif karéta api, kapal jeung kandaraan militér .Aya 4 pabrik mesin Detuz di Jerman, 17 lisénsi jeung pabrik koperasi di sakuliah dunya kalayan kakuatan generator solar rentang ti 10 nepi ka 10000 horsepower sarta generator gas rentang kakuatan tina 250 horsepower ka 5500 horsepower.Deutz gaduh 22 anak perusahaan, 18 pusat jasa, 2 pangkalan jasa sareng 14 kantor di sakumna dunya, langkung ti 800 mitra perusahaan damel sareng Deutz di 130 nagara.

  • Doosan Series Diesel Generator

    Doosan Series Diesel generator

    Doosan ngahasilkeun mesin kahijina di Koréa dina 1958. Produkna sok ngagambarkeun tingkat pangembangan industri mesin Korea, sareng parantos ngadamel prestasi anu diakui dina widang mesin solar, excavator, kendaraan, alat mesin otomatis sareng robot.Dina hal mesin solar, éta gawé bareng jeung Australia pikeun ngahasilkeun mesin laut di 1958 sarta ngaluncurkeun runtuyan mesin solar beurat-tugas jeung parusahaan lalaki Jerman di 1975. Hyundai Doosan Infracore geus supplying solar jeung mesin gas alam dimekarkeun kalawan téhnologi proprietary ts di. fasilitas produksi mesin skala badag ka konsumén di sakuliah dunya.Hyundai Doosan Infracore ayeuna nyandak kabisat maju salaku produsén mesin global anu nempatkeun prioritas luhur dina kapuasan customer.
    mesin solar Doosan loba dipaké dina pertahanan nasional, aviation, kandaraan, kapal, mesin konstruksi, generator susunan jeung widang lianna.The set lengkep Doosan mesin solar generator set diakuan ku dunya pikeun ukuran leutik anak, beurat hampang, kapasitas anti beban tambahan kuat, noise low, ciri ékonomi jeung dipercaya, sarta kualitas operasi sarta émisi gas knalpot minuhan relevan nasional jeung internasional. standar.

  • ISUZU Series Diesel Generator

    ISUZU Series Diesel generator

    Isuzu Motor Co., Ltd. diadegkeun dina 1937. Kantor pusatna aya di Tokyo, Jepang.Pabrik aya di Kota Fujisawa, kabupaten tokumu sareng Hokkaido.Kasohor pikeun ngahasilkeun kendaraan komersial sareng mesin durukan internal solar.Éta mangrupikeun salah sahiji pabrik kendaraan komersial panggedéna sareng pangkolotna di dunya.Dina 1934, dumasar kana mode standar Departemen Dagang jeung Industri (ayeuna Departemen Dagang, Industri jeung Dagang), produksi masal mobil dimimitian, sarta mérek dagang "Isuzu" ieu dingaranan walungan Isuzu deukeut kuil Yishi. .Kusabab ngahijikeun merek dagang sareng nami perusahaan di 1949, nami perusahaan Isuzu Automatic Car Co., Ltd. parantos dianggo ti saprak éta.Salaku simbol pangwangunan internasional dina mangsa nu bakal datang, logo klub teh ayeuna simbol desain modern jeung alfabét Romawi "Isuzu".Kusabab ngadegna, Isuzu Motor Company geus kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran sarta produksi mesin solar pikeun leuwih ti 70 taun.Salaku salah sahiji tina tilu departemén bisnis pilar Isuzu Motor Company (dua séjén nyaéta unit bisnis CV sareng unit bisnis LCV), ngandelkeun kakuatan téknis anu kuat di kantor pusat, unit bisnis solar komitmen pikeun nguatkeun partnership strategis bisnis global. sareng ngawangun pabrik mesin solar munggaran di industri.Ayeuna, produksi kandaraan komérsial Isuzu jeung mesin solar rengking kahiji di dunya.

  • MTU Series Diesel Generator

    MTU Series Diesel generator

    MTU, cabangna grup Daimler Benz, nyaéta produsén mesin solar tugas beurat luhur di dunya, ngarasakeun kahormatan pangluhurna di industri mesin. loba dipaké dina kapal, kandaraan beurat, mesin rékayasa, lokomotif kareta api, jsb Salaku supplier darat, laut jeung sistem kakuatan kareta api jeung alat generator solar set na mesin, MTU kasohor téhnologi ngarah anak, produk dipercaya jeung jasa-kelas munggaran.

  • Perkins Series Diesel Generator

    Perkins Series Diesel generator

    Produk mesin solar Perkins ngawengku, séri 400, séri 800, séri 1100 sareng séri 1200 pikeun panggunaan industri sareng séri 400, séri 1100, séri 1300, séri 1600, séri 2000 sareng séri 4000 (kalayan sababaraha modél gas alam) pikeun pembangkit listrik.Perkins komitmen kana kualitas, produk lingkungan sareng hargana.Generators Perkins sasuai jeung ISO9001 jeung iso10004;produk sasuai jeung Standar ISO 9001 kayaning 3046, ISO 4001, ISO 8525, IEC 34-1, gb1105, GB / T 2820, CSH 22-2, VDE 0530 jeung YD / T 502-2000 "Persyaratan tina sét generator solar telekomunikasi. ” sareng standar anu sanés

    Perkins diadegkeun dina 1932 ku pangusaha Inggris Frank.Perkins di Peter borough, Inggris, éta salah sahiji pabrik mesin ngarah di dunya.Éta pamimpin pasar 4 - 2000 kW (5 - 2800hp) off-road solar sareng generator gas alam.Perkins téh alus dina ngaropéa produk generator pikeun konsumén pikeun pinuh minuhan kabutuhan husus, ku kituna geus deeply dipercaya ku pabrik alat.Jaringan global leuwih ti 118 agén Perkins, ngawengku leuwih ti 180 nagara jeung wewengkon, nyadiakeun rojongan produk ngaliwatan 3500 outlet jasa, distributor Perkins taat kana standar paling stringent pikeun mastikeun yén sakabéh konsumén bisa meunang layanan pangalusna.

  • Mitsubishi Series Diesel Generator

    Generator Diesel Mitsubishi Series

    Mitsubishi (Mitsubishi industri beurat)

    Mitsubishi Heavy Industry mangrupikeun perusahaan Jepang anu gaduh sajarah langkung ti 100 taun.Kakuatan teknis komprehensif akumulasi dina ngembangkeun jangka panjang, babarengan jeung tingkat teknis modern jeung mode manajemén, ngajadikeun Mitsubishi Heavy Industry wawakil industri manufaktur Jepang.Mitsubishi geus nyieun kontribusi hébat kana perbaikan produk na di aviation, aerospace, mesin, aviation jeung industri AC.Ti 4kw ka 4600kw, runtuyan Mitsubishi speed sedeng jeung-speed tinggi generator solar susunan anu operasi di sakuliah dunya salaku suplai kakuatan kontinyu, umum, sayaga jeung puncak cukur.

  • Yangdong Series Diesel Generator

    Yangdong Series Diesel generator

    Yangdong Co., Ltd., anak perusahaan Cina YITUO Group Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran mesin solar sareng produksi suku cadang mobil, ogé perusahaan téknologi tinggi nasional.

    Taun 1984, perusahaan suksés ngembangkeun mesin solar 480 munggaran pikeun kendaraan di Cina.Saatos langkung ti 20 taun pangwangunan, éta ayeuna mangrupikeun salah sahiji pangkalan produksi mesin solar multi silinder anu paling seueur variétas, spésifikasi sareng skala di Cina.Cai mibanda kapasitas pikeun ngahasilkeun 300000 mesin solar multi silinder taunan.Aya leuwih ti 20 rupa mesin solar multi silinder dasar, kalawan diaméter silinder of 80-110mm, kapindahan of 1.3-4.3l jeung sinyalna kakuatan 10-150kw.Kami parantos suksés ngabéréskeun panalungtikan sareng pamekaran produk mesin solar anu nyumponan sarat peraturan émisi Euro III sareng Euro IV, sareng gaduh hak cipta intelektual anu lengkep.Angkat mesin solar kalayan kakuatan anu kuat, kinerja anu dipercaya, ékonomi sareng daya tahan, geter rendah sareng bising anu rendah, parantos janten kakuatan anu dipikaresep pikeun seueur palanggan.

    Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001 sareng sertifikasi sistem kualitas ISO / TS16949.Mesin solar multi silinder bore leutik parantos nampi sertipikat pengecualian pamariksaan kualitas produk nasional, sareng sababaraha produk nampi sertifikasi EPA II Amérika Serikat.

  • Yuchai Series Diesel Generator

    Yuchai Series Diesel generator

    Diadegkeun dina taun 1951, Guangxi Yuchai Machinery Co., Ltd. kantor pusatna di Kota Yulin, Guangxi, sareng 11 anak perusahaan dina yurisdiksi na.Basis produksina aya di Guangxi, Jiangsu, Anhui, Shandong sareng tempat-tempat sanés.Éta ngagaduhan pusat R&D gabungan sareng cabang pamasaran di luar negeri.Panghasilan penjualan taunan komprehensifna langkung ti 20 milyar yuan, sareng kapasitas produksi taunan mesin ngahontal 600000 set.Produk perusahaan kalebet 10 platform, 27 séri mesin solar mikro, ringan, sedeng sareng ageung sareng mesin gas, kalayan rentang kakuatan 60-2000 kW.Éta mangrupikeun produsén mesin kalayan produk anu paling seueur sareng spéktrum jinis anu paling lengkep di Cina.Kalawan ciri kakuatan tinggi, torsi tinggi, reliabiliti tinggi, konsumsi énergi low, noise low, émisi low, adaptability kuat sarta segmentation pasar husus, produk geus jadi kakuatan ngarojong pikaresep keur truk utama domestik, beus, mesin konstruksi, mesin pertanian. , mesin kapal jeung mesin generasi kakuatan, kandaraan husus, treuk Alas, jsb Dina widang panalungtikan mesin, parusahaan Yuchai geus salawasna nempatan jangkungna commanding, ngarah peers pikeun ngjalankeun mesin kahiji pasamoan peraturan émisi 1-6 nasional, ngarah ka revolusi héjo dina industri mesin.Mibanda jaringan layanan sampurna sakuliah dunya.Éta parantos ngadegkeun 19 daérah Kendaraan Komersial, 12 daérah aksés bandara, 11 daérah kakuatan kapal, 29 kantor jasa sareng pasar, langkung ti 3000 stasiun jasa, sareng langkung ti 5000 toko penjualan asesoris di China.Parantos nyetél 16 kantor, 228 agén jasa sareng 846 jaringan jasa di Asia, Amerika, Afrika sareng Éropa Pikeun ngawujudkeun jaminan gabungan global.