• taiyuan-22
  • tiayuan-1
  • taiyuanyw-33
  • Telecom

    Telecom

  • Data Center

    Pusat Data

  • Industry

    Industri

  • Oil & Gas

    Minyak & Gas

  • Traffic

    Lalu lintas

  • Financial Institution

    Lembaga Keuangan

naha milih mamo

MAMO POWER didirikan taun 2004 milik Bubugao Electronics Industry Co., Ltd. Basis produksi ngalangkungan lega 24000 méter pasagi. Kami parantos kéngingkeun sertifikasi CE, lulus sertifikasi ISO90001, ISO14001, OHSAS1800 sareng kéngingkeun seueur patén-patén penemuan. Salaku produsén sét generator profesional, MAMO POWER damel dina R% D, produksi, penjualan sareng jasa, kakuatan mamo tiasa ngarobih solusi kakuatan umum anu dipersonalisasi numutkeun paménta pribadi konsumén '. Sistem Huineng, platform internét alat-alat anu nyayogikeun monitoring jauh ..

Maca deui

Unggulan produk

parusahaan wartos

  • Weichai Power, Generator Cina Anjog ...

    27/11/20
    Anyar-anyar ieu, aya berita kelas dunya dina bidang mesin Cina. Weichai Power nyiptakeun gén solar munggaran ...
    Maca deui
  • Pedaran tés geter Perkins 1800kW

    25/11/20
    Mesin: Perkins 4016TWG Alternator: Leroy Somer Prime Power: Frékuénsi 1800KW: 50Hz Rotating Speed: 1500 r ....
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngaji ...

    17/11/20
    Pikeun generator solar anyar, sadaya bagian mangrupikeun bagian énggal, sareng permukaan kawinna henteu cocog sareng sta ...
    Maca deui

pikir kanggo waktos anjeun