• spanduk
  • spanduk2
  • spanduk3
naha mamo kakuatan

NAHA MAMO POWER

* Kaayaan garansi unik

* Pasihan agén kami dukungan khusus dina istilah pamayaran

*Tim insinyur spesialis kami ngarancang solusi inovatif sareng dipercaya kualitas luhur anu nyayogikeun énergi anu didamel dina unggal proyék anu urang laksanakeun.

* waktos pangiriman panggancangna kami nyaéta 5 poé

* Kami nawiskeun anjeun harga langsung pabrik

* Urang tiasa ngatur diskon 3% atanapi langkung

* Kami nyayogikeun harga panto

* Kami nyayogikeun jasa saatos-jualan 24/7

* Salah sahiji produsén ngarah tina generator set di Cina

Tambih deui

Wewengkon kaahlian urang
  • Solusi kakuatan
  • Mesin
  • Alternator
  • Palayanan
  • Ngirimkeun solusi kakuatan anu cocog sareng aplikasi anjeun

    Produk naon waé, dina kaluaran kW naon waé, disaluyukeun sareng kabutuhan pasar mana waé.Tapi kami langkung seueur tibatan anu ngajual.Nyangka waktos kalungguhan anu gancang, produk awét - sareng nampi sadaya dukungan produk sareng pelatihan anu anjeun peryogikeun nalika anjeun ngagulung unit.

  • Solusi mesin

    Mesin tina Mamo Power diwangun ku anjeun dina pikiran.Finely disetel ka aplikasi Anjeun.Kolaborasi sareng OEM sareng mesin anu kasohor di dunya, sapertos Deutz, Cummins, Baudouin, Perkins, Fawde, Isuzu, Yuchai, SDEC, Weichai, pikeun mastikeun mesin kami cocog pikeun alat anjeun.

  • AC Brushless Alternators

    Urang ngahasilkeun rentang lega tur rupa-rupa AC Alternators ti leutik 2 kutub alternator ka badag 4 kutub alternator, sedeng jeung tinggi mesin tegangan jeung ogé multi-kutub unit pikeun solusi kakuatan, kalawan IP21, IP22, IP23, IP44, IP54, kaasup alternator laut.

  • Service generator

    Mamo Power nyayogikeun jasa generator rutin ti produsén mana waé pikeun ngajaga sistem kakuatan sayaga sacara online.program pangropéa Mamo Power urang, dirancang ku professional ngalaman, nawarkeun layanan preventative pikeun komérsial, séktor padumukan jeung laut, sarta ngajaga inventory badag bagian pikeun meunangkeun sistem kakuatan operasional deui sooner ti engké.

warta parusahaan
Naon bédana antara mesin tempel béngsin sareng mesin tempel solar?
27 07/22

Naon bedana bensin kaluar...

1. Cara nyuntik mah béda Motor outboard Bensin umumna nyuntik ga...
Masih teu dijual ka urang?Hayu urang ngarobah éta!
TELEPON KAMI:0086-15980173259

Urang Nawiskeun1

Kami Aya Ahli Produk Pikeun Ngajawab Sadayana Patarosan Anjeun

Urang Nawiskeun3

Waktu Pangiriman Panggancangna Kami nyaéta 5 Dinten

Urang Nawiskeun3

Kami Pangecér Otorisasi Pabrik Ngalamar Garansi Pabrikan Penuh

Urang Nawiskeun2

Urang Nawiskeun Sababaraha Sértipikat