Naon bédana antara mesin tempel béngsin sareng mesin tempel solar?

1. Cara nyuntikna béda
Motor outboard béngsin umumna nyuntik béngsin kana pipa asupan pikeun nyampur jeung hawa pikeun ngabentuk campuran combustible lajeng asupkeun silinder.Diesel outboard engine umumna injects solar langsung kana silinder mesin ngaliwatan pompa suntik suluh jeung nozzle, sarta merata mixes jeung hawa dikomprés dina silinder nu, spontaneously ignites dina suhu luhur sarta tekanan tinggi, sarta ngadorong piston pikeun ngalakukeun pagawean.

2. Fitur mesin outboard béngsin
Mesin outboard béngsin boga kaunggulan speed tinggi (speed dipeunteun tina Yamaha 60-horsepower motor outboard béngsin dua-stroke nyaéta 5500r / mnt), struktur basajan, ukuran leutik, beurat hampang (beurat net Yamaha 60-horsepower). opat-stroke béngsin outboard nyaeta 110-122kg), sarta noise low salila operasi, leutik, operasi stabil, gampang pikeun ngamimitian, manufaktur low jeung waragad perawatan, jsb.
Kelemahan motor outboard bensin:
A. Konsumsi béngsin luhur, jadi ékonomi suluh goréng (konsumsi bahan bakar throttle pinuh Yamaha 60hp outboard béngsin dua-stroke nyaéta 24L/h).
B. Bensin kurang kentel, gancang ngejat, jeung gampang kaduruk.
C. Kurva torsi relatif lungkawing, sarta rentang speed pakait jeung torsi maksimum pisan leutik.

3. Diesel outboard motor fitur
Keunggulan outboard diesel:
A. Kusabab rasio komprési tinggi, mesin outboard solar boga konsumsi bahan bakar leuwih handap mesin béngsin, jadi ékonomi suluh leuwih hadé (konsumsi bahan bakar throttle pinuh tina HC60E opat-stroke engine outboard solar nyaéta 14L / h).
B. Diesel outboard engine boga ciri kakuatan tinggi, hirup lila jeung kinerja dinamis alus.Éta ngaluarkeun 45% gas rumah kaca langkung handap tibatan mesin béngsin, sareng ogé nurunkeun émisi karbon monoksida sareng hidrokarbon.
C. Diesel langkung mirah tibatan béngsin.
D. Torsi tina mesin outboard solar henteu ngan leuwih badag batan mesin béngsin tina kapindahan sarua, tapi ogé rentang speed pakait jeung torsi badag leuwih lega ti mesin béngsin, hartina low. -speed torsi kapal ngagunakeun mesin outboard solar leuwih badag batan mesin béngsin tina kapindahan sarua.Leuwih gampang pikeun ngamimitian kalawan beban beurat.
E. The viskositas minyak solar leuwih badag batan béngsin, nu teu gampang pikeun menguap, sarta hawa timer ignition na leuwih luhur batan béngsin, nu leuwih aman.
Kakurangan outboard solar: Lajuna langkung handap tina outboard béngsin (laju dipeunteun tina outboard solar opat-stroke HC60E nyaéta 4000r / mnt), massana ageung (beurat net outboard solar HC60E opat-stroke nyaéta 150kg) , Sareng biaya manufaktur sareng pangropéa luhur (sabab pompa suntik bahan bakar sareng suntik bahan bakar Ketepatan mesin mesin diperyogikeun tinggi).Émisi ageung partikel ngabahayakeun.Kakuatan teu saluhur kapindahan mesin béngsin.

2

waktos pos: Jul-27-2022