Pedaran tés geter Perkins 1800kW

Mesin: Perkins 4016TWG

Alternator: Leroy Somer

Kakuatan Perdana: 1800KW

Frékuénsi: 50Hz

Kacepetan Puteran: 1500 rpm

Metode Pendinginan Mesin: Cai-tiis

1. Struktur utama

Pelat sambungan elastis tradisional nyambungkeun mesin sareng alternator. Mesinna dibereskeun ku 4 fulcrum sareng 8 nyerep shock karét. Sareng alternatorna dibereskeun sareng 4 fulcrums sareng 4 nyerep shock karét.

Nanging, dinten ayeuna genset normal, anu kakuatanana langkung ti 1000KW, henteu nyandak metode pamasangan sapertos kieu. Kaseueuran mesin sareng alternatorna dibereskeun ku tautan anu sesah, sareng nyerep shock dipasang handapeun dasar genset.

2. prosés Tés Geter:

Pasang koin 1-yuan nangtung dina dasar genset sateuacan mesinna hurung. Terus ngadamel kaputusan visual sacara langsung.

3. Hasil Tés:

Mimiti mesin dugi ka ngahontal laju anu dipeunteun, teras titénan sareng catet kaayaan pamindahan koin dina prosés anu lengkep.

Hasilna, henteu aya perpindahan sareng bantalan kana koin 1-yuan dina dasar genset.

 

Waktos ieu urang nyandak kalungguhan ngagunakeun shock absorber salaku pamasangan tetep mesin sareng alternator genset anu kakuatanna langkung ti 1000KW. Kestabilan dasar genset kakuatan tinggi, anu dirarancang sareng dihasilkeun ku ngagabungkeun intensitas setrés CAD, nyerep shock sareng analisis data sanés, parantos kabuktosan ngalangkungan tés. Desain ieu bakal méréskeun masalah geter kalayan leres. Éta ngajadikeun pamasangan overhead sareng naékna tinggi tiasa atanapi ngirangan biaya pamasangan, bari ngirangan sarat dasar genset ningkatna (sapertos beton). Di sagigireun éta, pangirangan geter bakal ningkatkeun daya tahan génét. Pangaruh anu luar biasa tina genset kakuatan tinggi jarang di bumi boh di luar negeri.

 


Waktos Post: Nov-25-2020