Kumaha ngagunakeun ATS pikeun béngsin atanapi solar generator aircooled?

The ATS (saklar mindahkeun otomatis) ditawarkeun ku MAMO POWER, bisa dipaké pikeun kaluaran leutik solar atawa béngsin aircooled generator set tina 3kva mun 8kva malah leuwih badag anu dipeunteun speed nyaeta 3000rpm atawa 3600rpm.Rentang frékuénsina nyaéta ti 45Hz dugi ka 68Hz.

1.Lampu Sinyal

A.HOUSE NET- lampu kakuatan kota
B.GENERATOR- generator set lampu gawé
C.AUTO- ATS lampu kakuatan
D.FAILURE- ATS lampu warning

2.Use kawat sinyal nyambung genset kalawan ATS.

3.Panyambungan

Jantenkeun ATS nyambungkeun kakuatan kota sareng sistem ngahasilkeun, nalika sadayana leres, hurungkeun ATS, dina waktos anu sami, lampu listrik hurung.

4.Alur Gawé

1) Nalika ATS ngawas kakuatan kota anu teu normal, ATS ngirim sinyal mimiti reureuh dina 3 detik.Upami ATS henteu ngawas tegangan generator, ATS bakal terus ngirim sinyal ngamimitian 3 kali.Upami generator teu tiasa ngamimitian normal dina 3 kali, ATS bakal ngonci sareng lampu alarem bakal kedip-kedip.

2) Lamun tegangan jeung frékuénsi generator normal, sanggeus delaying 5 detik, ATS otomatis pindah loading kana terminal generator.Sumawona ATS bakal terus ngawas tegangan kakuatan kota.Nalika generator dijalankeun, tegangan sareng frékuénsi henteu normal, ATS otomatis ngahapus beban sareng ngajantenkeun lampu kilat alarm.Upami tegangan sareng frékuénsi generator normal deui, ATS ngeureunkeun peringatan sareng ngalih kana loading sareng generator terus jalan.

3) Lamun generator keur ngajalankeun sarta ngawas kakuatan kota normal, ATS ngirimkeun stopping sinyal dina 15 detik.Ngadagoan generator eureun normal, ATS bakal pindah loading kana kakuatan kota.Terus, ATS tetep ngawas kakuatan kota.(Malikan 1-3 léngkah)

Kusabab tilu-fase ATS boga deteksi leungitna fase tegangan, euweuh urusan generator atawa kakuatan kota, salami hiji tegangan fase abnormal, éta dianggap salaku leungitna fase.Nalika generator ngabogaan leungitna fase, lampu gawé sarta lampu alarem ATS flash sakaligus;lamun tegangan kakuatan kota boga leungitna fase, lampu kakuatan kota jeung lampu alarming flashes dina waktos anu sareng.


waktos pos: Jul-20-2022