Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngaji dina susunan generator solar anyar

Pikeun generator solar anyar, sadaya bagian mangrupikeun bagian énggal, sareng permukaan kawinna henteu dina kaayaan anu cocog. Ku alatan éta, ngajalankeun dina operasi (ogé katelah ngajalankeun dina operasi) kedah dilaksanakeun.

 

Ngajalankeun dioperasikeun nyaéta ngajantenkeun generator solar dijalankeun dina waktos anu parantos ditangtoskeun dina kaayaan kacepetan sareng kaayaan muatan anu handap, supados laun ngalir di antara sadaya permukaan jalangan obah tina generator solar sareng laun-laun kéngingkeun kaayaan anu cocog.

 

Ngajalankeun di operasi penting pisan pikeun reliabiliti sareng kahirupan generator solar. Mesin anyar sareng dirékayasa pabrik pembangkit solar parantos dijalankeun sareng diuji sateuacan angkat ti pabrik, janten teu kedah lami-lami henteu aya beban ngajalankeun. Nanging, mesin solar masih dina kaayaan di awalna tahap pamakean. Supados damel jalan dina mesin anu langkung saé langkung saé sareng manjangkeun umur jasa, hal-hal ieu kedah diperhatoskeun dina panggunaan mimiti mesin anyar.

 

1. Salami waktos damel 100h awal, beban jasa kedah dikontrol dina kisaran kakuatan anu dipeunteun 3/4.

 

2. Hindarkeun dianggurkeun berkepanjangan.

 

3. Perhatoskeun pisan pikeun ngawas parobihan sababaraha parameter operasi.

 

4. Salawasna parios tingkat minyak sareng parobihan kualitas minyak. Mangsa perobihan minyak kedah disingget dina operasi awal pikeun nyegah panyawat serius disababkeun ku partikel logam dicampur kana minyak. Sacara umum, minyak kedah dirobih sakali saatos 50 jam operasi awal.

 

5. Nalika suhu lingkunganana langkung handap tina 5 ℃, cai tiis kedah dipanaskeun supados suhu cai naék di luhur 20 ℃ sateuacan ngamimitian.

 

Saatos ngajalankeun, set generator kedah nyumponan sarat téknis ieu:

 

Unit bakal tiasa ngamimitian gancang tanpa salah;

 

Unit ngoperasikeun sacara stabil dina beban anu dinilai tanpa kecepatan henteu rata sareng sora anu henteu normal;

 

Nalika bebanna robih pisan, laju mesin solar tiasa stabil kalayan gancang. Éta henteu hiber atanapi luncat nalika gancang. Nalika laju na lambat, mesinna moal lirén sareng silinderna moal kaluar tina jasa. Transisi dina kaayaan momotan anu béda kedah lemes sareng warna haseup knalpot kedah normal;

 

Suhu cai tiis nyaéta normal, beban tekanan minyak nyumponan sarat, sareng suhu sadaya bagian pelumas normal;

 

Teu aya kabocoran minyak, kabocoran cai, kabocoran hawa sareng kabocoran listrik.


Waktos Post: Nov-17-2020