Naon fitur tina Diesel DC Generator Set?

Stasioner calakan solar DC generator set, ditawarkeun kuPOWER MAMO, disebut "unit DC dibereskeun" atawa "dibereskeun DC generator solar", mangrupakeun tipe anyar sistem generasi kakuatan DC dirancang husus pikeun rojongan darurat komunikasi.

Gagasan desain utama nyaéta ngahijikeun téknologi generasi kakuatan magnet permanén, téknologi konvérsi kakuatan switching frékuénsi luhur sareng téknologi kontrol digital kakuatan pikeun nyiptakeun sistem pembangkitan listrik anu teu dijaga.

Tujuan fungsi utama nyaéta: pikeun ngahontal integrasi efektif tina reliabilitas, kaamanan, kamajuan, skalabilitas, kabuka sareng ngatur, efisiensi tinggi, hemat energi sareng perlindungan lingkungan.

Unit DC tetep cocog pikeun:

A. Jaminan suplai kakuatan darurat pikeun stasiun base komunikasi, jaringan aksés, jsb.

B. Énergi anyar (angin, cahaya) sistem komunikasi jaminan suplai kakuatan cadangan.

C. Konvensional, suhu luhur, suhu low, luhurna luhur, sandstorm tinggi, indoor / outdoor sarta skenario aplikasi lianna.

Dina kasus gangguan tina catu daya normal (daya utama, tanaga angin, tanaga surya), kaluaran kakuatan DC ku Unit DC dibereskeun teu ngan bisa mastikeun catu daya tina beban DC, tapi ogé ngecas batré pikeun minuhan uninterrupted. paménta suplai kakuatan alat komunikasi.

Komponén utama generator listrik DC tetep:

1.Built-di engine solar, motor magnet permanén, dimimitian batré, alat pangiriman suluh otomatis, jsb.
2.Built-di-efisiensi tinggi panyaarah modul, modul monitoring, jsb.
3.Can bisa ngonpigurasi kalawan tank base atawa tank overhead.

Fitur:

A. kualitas luhur jeung reliabilitas tinggi

B. efisiensi High jeung konsumsi énergi low

C.Precise jeung kamampuhan kontrol calakan

D. kapasitas beban Strong

E.Optimize konfigurasi batré jeung manajemén

Ékualisasi calakan / manajemén muatan ngambang pikeun batré, manjangkeun umur batre pisan

Ngurangan konfigurasi tina pak batré tina base station, sarta waktu cadangan tiasa 1-2 jam

F. Kasalametan, pencegahan seuneu, anti maling

G.nempatan wewengkon leutik

H. palaksanaan rékayasa basajan

I. operasi basajan tur pamaliharaan

J.FSU/Cloud Control Jaringan Fleksibel

 ONE


waktos pos: Jul-07-2022